2024 GMC Hummer EV SUV, Mazda CX-90 PHEV debut, hurtigladere på TA: Dagens bilnyheter

Jan 31, 2023 | Elbil og elbil ladere

[ad_1]

SUV-versjonen av GMC Hummer EV lover å trå lett. Electrify America planlegger å installere flere ladere ved reisesentre ved veikanten. Og Mazdas flaggskip debuterer i plug-in hybrid-form. Dette og mer, her på Green Car Reports.

Mazda har avslørt flaggskipet CX-90 SUV plug-in hybrid, med plass til opptil åtte, og en plug-in hybrid er en viktig del av utvalget. Selv om funksjonsdetaljer, priser og plassering ennå ikke kommer, kommer CX-90 denne våren og kan være nok et overbevisende familiekjøretøy for de som ikke kan hoppe hele veien til en elbil.

Electrify America har annonsert at de vil tilby maskinvare og støtte for rundt 1000 hurtigladere på 200 TravelCenters of America (TA)-steder, plassert langs store motorveier med omtrent 50 mils mellomrom. For å bli installert i løpet av de neste fem årene, vil noen av disse laderne inkluderes som blant de 1800 nye ladestasjonene EA planlegger innen 2025.

Og den første 2024 GMC Hummer EV SUV har blitt auksjonert bort for $500 000 på den legendariske Barrett-Jackson auksjonen i Scottsdale, til fordel for Tread Lightly. Selv om som vi har nevnt før, går Hummer EV definitivt ikke lett, og EV-SUV-en kan faktisk være den tyngste SUV-en noensinne.

__________________________________

Følg Green Car Reports på Facebook og Twitter



[ad_2]

Se Kilden