CHAS slår seg sammen med NormCyber ​​for å hjelpe entreprenører med å kontrollere cyberrisiko

Oct 2, 2022 | Diverse

CHAS slår seg sammen med NormCyber ​​for å hjelpe entreprenører med å kontrollere cyberrisiko

CHAS, den pålitelige eksperten på forsyningskjedeoverholdelse, har slått seg sammen med NormCyber, den prisbelønte leverandøren av administrerte sikkerhetstjenester, for å tilby CHAS-medlemmer en enkel og rimelig måte å håndtere cyberrisiko.

Avtalen gir CHAS sine medlemmer – som inkluderer mer enn 32 000 entreprenører og mer enn 2000 klientorganisasjoner på tvers av sektorer inkludert konstruksjon, anleggsadministrasjon og produksjon, for å nevne noen, tilgang til Norm.s utvalg av prisvinnende administrerte cybersikkerhetstjenester på en fortrinnsrett.

Norm. sine tjenester er utviklet for å møte cybersikkerhetsbehovene til mellomstore organisasjoner som kanskje ikke har intern ekspertise eller ressurser til å beskytte virksomheten mot stadig mer sofistikerte trusler. CHAS-medlemmer har fra i dag rett til eksklusive rabatter på selskapets altomfattende Smartbloc. tjeneste, som gir fullstendig synlighet og sanntidsovervåking av bedrifters mennesker, prosesser og teknologi for å redusere risikoen for angrep. Andre tilgjengelige tjenester inkluderer: Cyber ​​Essentials og Cyber ​​Essentials PLUS-sertifisering; Cybersikkerhet og phishing; og Essential Cyber ​​Security Bundle, som inkluderer sårbarhetshåndtering og 24*7 trusseldeteksjon og respons.

Den nedsatte cybersikkerhetstjenesten er den siste i en stadig voksende bank av CHAS-medlemsfordeler designet for å hjelpe medlemmenes virksomheter til å trives og spare dem tusenvis av pund i året. Andre fordeler inkluderer tilgang til en gratis juridisk hjelpelinje, 20 % rabatt med Speedy Hire, TradePoint-kort som gir 10 % rabatt på B&Q, samt rabatterte opplæringskurs og gratis tilgang til e-læringsressurser.

Ian McKinnon, administrerende direktør i CHAS, kommenterer: “Cybersikkerhet er en pågående og stadig utviklende utfordring for våre medlemmer, og mange organisasjoner mangler intern ekspertise til å håndtere dette problemet effektivt internt. Vi er glade for å samarbeide med Norm for å tilby våre medlemmer en enkel og rimelig løsning.

“Vår avtale med Norm vil gjøre det mulig for CHAS-entreprenører å takle denne utfordringen på strak arm og er nok et eksempel på CHAS sin forpliktelse til å hjelpe medlemmene med å forenkle og strømlinjeforme sine risikostyringsprosesser.”

Pete Bowers, COO i Norm, legger til: “CHAS har en sterk merittliste med å hjelpe entreprenører og kunder med å heve standarder for risikostyring på tvers av et bredt spekter av problemstillinger innenfor flere sektorer. Vi er glade for å samarbeide med CHAS for å utvide denne innflytelsen til cyberrisiko og hjelpe entreprenører innen sektorene de opererer i med å heve cybersikkerhetsstandardene.

“Norms tjenester vil hjelpe CHAS-medlemmer innen byggebransjen og andre steder med å styrke deres cybersikkerhetsforsvar kostnadseffektivt og praktisk.”

For å finne ut mer om hvordan CHAS kan hjelpe din bedrift, ring CHAS i dag på 0345 521 9111 eller besøk deres hjemmeside her

Kontakt oss for elektrikertjenester i Agder!

Du finner oss i Kristiansand samt byene i Agder, og vi kan hjelpe deg med ditt elektriske behov. Ta kontakt med oss ​​i tilfelle du trenger hjelp med et elektrisk problem, smarthusløsninger, bytte av varmtvannsbereder eller noe annet. Vi hjelper folk i Sogndalen, Søgne, Mandal, Arendal, Lillesand og Grimstad. Ta gjerne kontakt med oss.

Kilde

Er jacuzzi og boblebad det samme?

Er jacuzzi og boblebad det samme?

Er jacuzzi og boblebad det samme? Boblebad er badekar med utvidet funksjonalitet der vannet sirkulerer kontinuerlig, også kalt massasjebad eller jacuzzi. Men er disse begrepene helt like, eller er det noen forskjeller? La oss ta en nærmere titt. Hva er et boblebad? Et...

Hvor mye koster en elektriker i timen?

Hvor mye koster en elektriker i timen?

Hvor mye koster en elektriker i timen? Som regel tar elektrikeren betalt per time, men noen ganger kan de også tilby fastpris for enkelte tjenester. Timeprisen kan variere mellom elektrikerfirmaer, men det er vanlig å ta et sted mellom 700 og 1.100 kroner i timen....

Rehabilitere strømanlegget i en enebolig

Rehabilitere strømanlegget i en enebolig

Rehabilitere strømanlegget i en enebolig Å rehabiliterere strømanlegget i en enebolig kan være en krevende, men viktig oppgave. Et gammelt og utdatert strømanlegg kan være farlig, og det å oppgradere det er essensielt for å sikre et trygt og pålitelig elektrisk system...