Werner nominert til Building Innovation Awards 2022

Oct 6, 2022 | Diverse

Werner nominert til Building Innovation Awards 2022

Werner, den ledende produsenten av stiger og tilgangsutstyr, er glade for å kunngjøre at den har blitt nominert til årets Building Innovation-priser.

Prisene anerkjenner og feirer banebrytende individer, organisasjoner og partnerskap som omfavner nye teknologier og digital transformasjon for å ta britisk konstruksjon til neste nivå.

Selskapet er finalist i kategorien mest innovative nye produkter med sin fleksible 3 i 1 kombistige, Leansafe X3. Denne profesjonelle stigen er designet etter tilbakemeldinger fra brukere, og minimerer behovet for flere stiger på en jobb.

Bushra Imtiaz, markedssjef i Storbritannia for Werner, sa: “Bygningsinnovasjonsprisen anerkjenner produkter som er med på å heve det britiske byggemarkedet, og Werner er glad for at Leansafe X3-stigen har blitt nominert til denne prisen.

«Vi ønsket å støtte byggebransjen ved å ta tak i utfordringer ved arbeid i høyden og lyttet til tilbakemeldingene fra brukerne for å designe en stige som ville øke produktiviteten. Tilbakemeldinger fra brukere har vist at stigen utgjør en reell forskjell i hele byggebransjen, og det kunne vi ikke vært stoltere av.»

Ved å lytte til tilbakemeldinger fra fagfolk visste Werner at brukerne hadde behov for en profesjonell, fleksibel 3-i-1-stigeløsning. Ofte i bransjen brukes en feil stige til en jobb da brukeren bare har en i varebilen eller ikke kan transportere flere stiger – det er her Leansafe X3 stammer fra. Ved hjelp av markedsundersøkelser designet Werner et produkt basert på brukerbehov som gjør arbeid i høyden enklere og sikrere.

Denne profesjonelle stigen har et enkelthånds opplåsingssystem som lar brukere sømløst skifte fra et trinn til en rett stige med én enkel justering. Den har også blitt unikt designet med en multi-mode topp, som gir en løsning for alle skjeve moduser, som gjør at stigen kan brukes sikkert mot flate veggoverflater, utvendige og innvendige hjørner, stolper og veggstendere, i tillegg til å ha muligheten til å utføres som en standard trappestige eller forlengelsesstige.

For å finne mer om Werners produkter, inkludert Leansafe X3, klikk her

Stol på oss for elektrohjelp i Agder!

Firmaet Elektriker Kristiansand leverer elektrikertjenester til kommunene Kristiansand, Sogndalen, Søgne, Mandal, Lillesand, Grimstad og Arendal i Agder. Alle oppdragsstørrelser er velkomne. I tillegg til å installere smarthussystemer som sparer strøm, kan vi bytte ut sikringsskap, fikse elektriske systemer og mye mer. Ser du etter en god elektriker, ta kontakt med oss.

Kilde

Er jacuzzi og boblebad det samme?

Er jacuzzi og boblebad det samme?

Er jacuzzi og boblebad det samme? Boblebad er badekar med utvidet funksjonalitet der vannet sirkulerer kontinuerlig, også kalt massasjebad eller jacuzzi. Men er disse begrepene helt like, eller er det noen forskjeller? La oss ta en nærmere titt. Hva er et boblebad? Et...

Hvor mye koster en elektriker i timen?

Hvor mye koster en elektriker i timen?

Hvor mye koster en elektriker i timen? Som regel tar elektrikeren betalt per time, men noen ganger kan de også tilby fastpris for enkelte tjenester. Timeprisen kan variere mellom elektrikerfirmaer, men det er vanlig å ta et sted mellom 700 og 1.100 kroner i timen....

Rehabilitere strømanlegget i en enebolig

Rehabilitere strømanlegget i en enebolig

Rehabilitere strømanlegget i en enebolig Å rehabiliterere strømanlegget i en enebolig kan være en krevende, men viktig oppgave. Et gammelt og utdatert strømanlegg kan være farlig, og det å oppgradere det er essensielt for å sikre et trygt og pålitelig elektrisk system...