Dette er hvordan regjeringens overgrep kan bringe amerikansk solenergi i kne

Oct 8, 2022 | Elbil og elbil ladere

[ad_1]

Solar Energy Industries Association, den ideelle bransjeforeningen for den amerikanske solenergiindustrien, flagget nettopp en foreslått endring av 2024 International Building Code av Federal Emergency Management Agency (FEMA) som ville gjøre mer skade enn nytte for den amerikanske solenergiindustrien.

Bureakratisk overrekkevidde på solenergi

Abigail Ross Hopper, president og administrerende direktør for SEIA, publiserte en blogg i går som trekker oppmerksomheten til den potensielle skaden denne feilforståtte kodeendringen ville påføre solenergi, batterilagring og vind. Hun skriver:

Dette misforståtte forslaget fra FEMA vil heve den strukturelle “risikokategorien” for bakkemonterte solcelleinstallasjoner, energilagringssystemer og vindturbiner til et høyest mulig nivå, på nivå med kravene til sykehus og brannstasjoner.

Ross Hopper hevder at de nåværende kodene ikke er ødelagte, så ikke fiks dem:

Dette er et grovt overgrep. Det er ingen utvidet registrering av uopprettelig skade på solcellepaneler fra høyere seismikk-, vind- eller snøbelastninger, og det er ingen begrunnelse for disse altfor tyngende kodene.

Det er allerede strenge krav på plass som gjør solcellepaneler tilstrekkelig motstandsdyktige mot sterk vind og snøbelastning. Ross Hopper siterer motstandskraften til Floridas Babcock Ranch-utvikling, en “soldrevet by” 12 miles utenfor Fort Myers som beholdt strøm, internett og vannforsyning til tross for den ødeleggende orkanen Ian som passerte den. CNN skriver:

“Vi har bevis på saken nå fordi [the hurricane] kom rett over oss, sier Nancy Chorpenning, en 68 år gammel bosatt i Babcock Ranch, til CNN. “Vi har vann, elektrisitet, internett – og vi er kanskje de eneste i Sørvest-Florida som er så heldige.”

De foreslåtte kodeendringene vil resultere i unødvendige økte kostnader for solenergiprosjekter, ettersom utviklere må anskaffe flere materialer som stål, betong og høyere rangerte solcellepaneler for å overholde strengere nye krav. SEIA frykter at dette vil gjøre solvekstkostnader uoverkommelige:

Så mye er sikkert: Den foreslåtte kodeendringen er ugjennomførbar. I sin nåværende form vil S76-22 forårsake en drastisk økning i byggekostnadene, og tvinge til å kansellere dusinvis av gigawatt med ren energiprosjekter som støtter tusenvis av arbeidsplasser og som USA er avhengig av for å øke nettets motstandskraft.

Når det gjelder vindkraft, påpeker SEIA i sitt faktaark at S76-22s “unødvendige belastningsøkninger begrenser størrelsen og høyden på vindturbiner, og reduserer kraftuttaket.”

Tilhengere av S76-22 mener at å bruke høyere seismikk-, vind- og snøbelastninger på strukturelle beregninger vil føre til større nettpålitelighet.

Men nettpålitelighet er under påvirkningsområdet fra North American Electric Reliability Corporation (NERC) og Federal Energy Regulatory Commission (FERC), og SEIA sier at disse to byråene ikke en gang ble konsultert om FEMAs forslag til kodeendring.

Så SEIA har valgt politisk diplomati: Det krever kompromissløsninger som vil tillate solenergiprosjekter å bli utpekt som risikokategori 2:

Selv om det fortsatt øker de strukturelle kravene til solcelleanlegg, tar dette rammeverket en rimelig tilnærming og vil bidra til å sikre at flere prosjekter blir bygget.

Electrek’s Take

Jeg møtte en leder for solenergiindustrien den 8. september for kaffe her i Vermont. De ble på vei til FERCs “New England Winter Gas-Electric Forum” i Burlington og sa at ingen representanter fra industrien for ren energi var inkludert i panelet.

Jeg syntes det var ekstremt overraskende, å se hvordan Biden-administrasjonen presser hardt på for overgangen til elektrifisering, og FERC er et føderalt myndighetsorgan. Lederen forklarte at offentlige etater noen ganger kan henge etter i å komme på bølgen på nylig implementerte initiativer som inflasjonsreduksjonsloven.

Den situasjonen ser ut til å være tilfelle her med det strengere FEMA-byggekodeforslaget. Den faller inn i kategorien “veltenkt, dårlig utført”, og SEIA har rett: Den må enten endres eller kasseres. USA har ikke råd til å miste momentum under noen omstendigheter i sin overgang til ren energi.

Les mer: Denne modulære off-grid solcelleladeren kan installeres på bare fire timer

Foto: USAs arbeidsminister Marty Walsh ved First Solar


UnderstandSolar er en gratis tjeneste som kobler deg til topprangerte solcelleinstallatører i din region for personlige solestimater. Tesla tilbyr nå prismatching, så det er viktig å handle for de beste tilbudene. Klikk her for å lære mer og få tilbud. — *annonse.

FTC: Vi bruker inntektstjenende auto affiliate-lenker. Mer.


Abonner på Electrek på YouTube for eksklusive videoer og abonner på podcasten.

[ad_2]

Se Kilden