Vi introduserer Works with Home Assistant-programmet

Oct 12, 2022 | Smarthus

Med Home Assistant integrerer vi med over 1000 forskjellige APIer. De fleste av disse integrasjonene er opprettet og vedlikeholdt av Home Assistant-fellesskapet. I løpet av årene har en rekke selskaper trappet opp for å samarbeide med samfunnet vårt, og tilbyr prøver og teknisk støtte. I noen få tilfeller så vi at selskaper tok opp vedlikeholdet av å integrere produktene sine i Home Assistant.

Dessverre skjedde det et par ganger at selskaper ble stille etter deres første bidrag, noe som fikk brukere til å lure på hvorfor nye enheter ikke støttes. Vi ønsker å beskytte brukerne våre mot å investere i produkter til hjemmene deres som ikke fungerer bra med Home Assistant.

I dag introduserer vi Works with Home Assistant-programmet for å la produsenter vise sin støtte og forpliktelse til Home Assistant og dets fellesskap.

Programmet krever at produsenter opprettholder integreringen av produktene sine i Home Assistant, tilbyr en god brukeropplevelse, gir produktprøver og gir oss en ingeniørkontakt for å eskalere problemer. Til gjengjeld vil produsenter kunne bruke «Works with Home Assistant»-merket på sine produkter og dokumentasjon. Vilkårene for Works with Home Assistant-programmet håndheves i en avtale signert av både Nabu Casa og produsenten.

Dekorativ overskrift.

Med Home Assistant jobber vi alltid med å lære brukerne våre om å foretrekke lokal kontroll og åpne standarder når de anskaffer nye produkter. Dette gjenspeiles også i «Works with Home Assistant»-merkene.

Det er produsenter som lager produkter som integreres i Home Assistant ved å bruke standarder som Z-Wave, Zigbee eller Matter (snart). I disse tilfellene vedlikeholdes integreringen av hjemmeassistentmiljøet og Nabu Casa. Disse selskapene kan fortsatt bli medlem av Works with Home Assistant-programmet, men er fritatt fra integrasjonsvedlikehold.

Produkter som er godkjent for Made with ESPHome-programmet vil være kvalifisert til å bruke «Works locally with Home Assistant»-merket som en del av deres Made with ESPHome-medlemskap.

For mer informasjon for produsenter, se vår Works with Home Assistant-portal.

Kontakt oss for elektrohjelp i Agder!

Firmaet Elektriker Kristiansand leverer elektrikertjenester til kommunene Kristiansand, Sogndalen, Søgne, Mandal, Lillesand, Grimstad og Arendal i Agder. Enten du har et lite eller stort oppdrag, kan vi bistå deg. Blant våre tjenester er nye sikringsskap, reparasjoner av elektriske anlegg, energisparesystemer for smarthus m.m. Du kan kontakte oss dersom du trenger hjelp fra en god elektriker.

Her er kilden til saken

Home Assistant samarbeider med KNX

Home Assistant samarbeider med KNX

Vi er glade for å kunngjøre at KNX Association offisielt har godkjent KNX-integrasjonen i Home Assistant. KNX Association vil samarbeide med KNX-teamet hos Home Assistant for å hjelpe til med vedlikehold av KNX-integrasjonen og strømlinjeforme brukeropplevelsen...

2023.7: Responding services – Home Assistant

2023.7: Responding services – Home Assistant

Home Assistant Core 2023.7! 🎉 The previous release was a big one, and this one is no different! This release brings in a change to Home Assistant, which we consider to be one of the biggest game changers of the past years: Services can now respond with data! 🤯 It is...