Økning i verktøytyveri fra varebiler koster håndverkere 4,4 milliarder pund hvert år | Volkswagen

Oct 12, 2022 | Diverse

Økning i verktøytyveri fra varebiler koster håndverkere 4,4 milliarder pund hvert år |  Volkswagen

Verktøytyveri har økt kraftig de siste 12 månedene, med mer enn en tredjedel av varebilsjåførene som ble ofre – opp fra et kvartal året før – ifølge undersøkelser av 1000 britiske varebilsjåfører på oppdrag fra Volkswagen Commercial Vehicles. Den sjokkerende økningen i verktøytyveri koster arbeidere milliarder i erstatningsverktøy og tapte forretninger.

Den gjennomsnittlige verdien av utstyr som er lagret per varebil er 2500 pund, noe som betyr at britiske håndverkere betaler en regning på 4,4 milliarder pund for erstatningsverktøy hvert år. I tillegg fant studien at når verktøy blir stjålet, stopper det arbeidet i seks dager i gjennomsnitt, noe som fører til at britiske bedrifter taper svimlende 5,2 milliarder pund årlig.

En økning i antall varebilsjåfører som legger igjen verktøy i kjøretøyene sine over natten, med tre fjerdedeler som innrømmer å gjøre det sammenlignet med mindre enn halvparten i 2020, har skapt flere muligheter for tyvene.

Og bare halvparten av varebilsjåførene tar ekstra forholdsregler som ekstra alarmer, låser og kjøretøysporere.

Volkswagen Commercial Vehicles tilbyr en rekke løsninger for å sikre at varebiler forblir beskyttet, inkludert et tyverialarmsystem som kan spesifiseres med innvendig overvåking, et back-up horn og tauingsbeskyttelse.

Som en del av sitt Working With You-løfte tilbyr Volkswagen Commercial Vehicles også en rekke låsbare reolløsninger og oppbevaringsbokser for kostbart verktøy.

Mens London fortsatt er Storbritannias største hotspot for verktøytyveri, har frekvensen redusert til 47 % av varebilsjåførene fra 55 % året før. Det er i motsetning til Skottland (45%), Nordvest (41%) og Nordøst (40%), som har registrert enorme økninger i verktøytyveri det siste året. Sørøst-området er det området der varebilsjåfører er minst sannsynlig å bli ofre for et innbrudd.

Det første trinnet for å beskytte kjøretøyet ditt er å tenke på hvor du parkerer det. Parkering i et godt opplyst område eller på en parkeringsplass med CCTV vil bidra til å redusere uønsket oppmerksomhet. Der dette ikke kan oppnås, eller hvis du har mer enn ett kjøretøy, kan parkere dem defensivt – med andre ord der dører blokkeres av et annet kjøretøy eller objekt – være en god avskrekkende virkning.

David Hanna, leder for direkte salg hos Volkswagen Commercial Vehicles, sa: «Verktøystyveri fortsetter å være et stort problem, og det er bekymringsfullt å se problemet spre seg over hele landet. Vi er sjokkerte over å se at saker har økt så mye det siste året, siden vi vet at innvirkningen på bedrifter og arbeidere er enorm.

“Forhåpentligvis vil disse funnene få de som har dyrt utstyr til å ta ekstra forholdsregler, enten det er ekstra sikkerhetsfunksjoner på varebilene deres, unngå parkering i bortgjemte, dårlig opplyste områder eller ta 15 minutter ekstra på slutten av dagen for å losse varebiler.”

Vi kan hjelpe deg med ditt el-behov i Agder!

Vi holder til i Kristiansand, samt i Agders byer, og kan hjelpe deg med ditt elektrikerbehov. Vi kan hjelpe deg med å fikse elektriske anlegg, installere energisparende løsninger, bytte varmtvannstanker, eller hva du ellers trenger. I Sogndalen, Søgne, Mandal, Arendal, Lillesand, Grimstad og andre Agder-byer kan vi hjelpe deg. Ta kontakt med oss ​​hvis du har spørsmål.

Kilde

Er jacuzzi og boblebad det samme?

Er jacuzzi og boblebad det samme?

Er jacuzzi og boblebad det samme? Boblebad er badekar med utvidet funksjonalitet der vannet sirkulerer kontinuerlig, også kalt massasjebad eller jacuzzi. Men er disse begrepene helt like, eller er det noen forskjeller? La oss ta en nærmere titt. Hva er et boblebad? Et...

Hvor mye koster en elektriker i timen?

Hvor mye koster en elektriker i timen?

Hvor mye koster en elektriker i timen? Som regel tar elektrikeren betalt per time, men noen ganger kan de også tilby fastpris for enkelte tjenester. Timeprisen kan variere mellom elektrikerfirmaer, men det er vanlig å ta et sted mellom 700 og 1.100 kroner i timen....

Rehabilitere strømanlegget i en enebolig

Rehabilitere strømanlegget i en enebolig

Rehabilitere strømanlegget i en enebolig Å rehabiliterere strømanlegget i en enebolig kan være en krevende, men viktig oppgave. Et gammelt og utdatert strømanlegg kan være farlig, og det å oppgradere det er essensielt for å sikre et trygt og pålitelig elektrisk system...