Thorn Lighting forplikter seg til klimanøytralitet innen 2025

Oct 20, 2022 | Diverse

Thorn Lighting forplikter seg til klimanøytralitet innen 2025

Globalt pålitelig leverandør av utendørs- og innendørsarmaturer og integrerte kontroller, Thorn Lighting, forplikter seg til klimanøytralitet innen 2025. Og du kan følge fremgangen på dens nylig lanserte Sustainability Hub.

Her finner du oppdateringer om teknologien, løsningene og trinnene den tar for å redusere CO₂ og bidra til å nå dine bærekraftsmål.

Vi må alle ta i bruk en kultur for bærekraftig beslutningstaking for å sikre at fremtidige generasjoner blomstrer. For å gjøre det, må vi finne en bedre balanse mellom miljø, økonomi og menneskelig myndiggjøring.

Bærekraftige handlinger fra en sentral del av Zumtobel-gruppens bedriftsstrategi. I tråd med den bredere gruppen er Thorn forpliktet til å drive virksomhet på en måte som vil sikre at planeten er ivaretatt for fremtidige generasjoner.

Produsenten har til hensikt å gå utover for å beskytte fremtiden til miljøet vårt. Derfor forplikter den seg til å oppnå klimanøytralitet innen 2025.

Saurabh Pandhi, visepresident, Thorn Brand sa, “Bærekraft og klimaendringer vil være to av de viktigste utfordringene i det 21. århundre. Som produsent må Thorn Lighting ta grep for å være en del av løsningen.

Zumtobel-gruppen, som Thorn er et stolt medlem av, har signert 12 av FNs 17 bærekraftsmål. For å offentlig demonstrere Thorns forpliktelse til å drive virksomheten vår på en ansvarlig måte, ønsker vi å tilby og utvikle mer bærekraftige produkter og løsninger, samt finne måter å forbedre prosessene våre på i et forsøk på å redusere avfall, redusere energiforbruket og redusere karbonutslippene våre.

Dette vil oppnås ved å investere i forskning og utvikling for å bringe deg, våre kunder og partnere, innovative teknologier gjennom produkter og løsninger, slik at du også kan nå dine egne mål når det gjelder å takle dette felles, universelle problemet.»

Neil Raithatha, markedssjef, Zumtobel Group UK & Ireland, kommenterer, “Vi er på reise. Enten vi leverer EPD-er av høy kvalitet, introduserer teknologier som muliggjør bærekraftig belysning for å beskytte den mørke himmelen eller samarbeider med kunder for å hjelpe dem med å øke energieffektiviteten, er målet vårt enkelt. For å redusere CO2 utslipp og å være en valgpartner for å hjelpe andre med å oppnå sine.»

Bli med dem på deres reise og besøk Sustainability Hub ved å klikke her

Eller se en kort, informativ video her

Vi er din lokale elektriker i Agder når du trenger hjelp!

Et elektrikerfirma i Agder som leverer elektrikertjenester til Kristiansand, Sogndalen, Sgen, Mandal, Lillesand, Grimstad, og Arendal. Alle oppdragsstørrelser er velkomne. Ved hjelp av vårt team kan du bytte ut et sikringsskap, fikse elektriske systemer, installere energisparende smarthussystemer og mye mer. Trenger du hjelp av en god elektriker, ta kontakt med oss.

Kilde

Er jacuzzi og boblebad det samme?

Er jacuzzi og boblebad det samme?

Er jacuzzi og boblebad det samme? Boblebad er badekar med utvidet funksjonalitet der vannet sirkulerer kontinuerlig, også kalt massasjebad eller jacuzzi. Men er disse begrepene helt like, eller er det noen forskjeller? La oss ta en nærmere titt. Hva er et boblebad? Et...

Hvor mye koster en elektriker i timen?

Hvor mye koster en elektriker i timen?

Hvor mye koster en elektriker i timen? Som regel tar elektrikeren betalt per time, men noen ganger kan de også tilby fastpris for enkelte tjenester. Timeprisen kan variere mellom elektrikerfirmaer, men det er vanlig å ta et sted mellom 700 og 1.100 kroner i timen....

Rehabilitere strømanlegget i en enebolig

Rehabilitere strømanlegget i en enebolig

Rehabilitere strømanlegget i en enebolig Å rehabiliterere strømanlegget i en enebolig kan være en krevende, men viktig oppgave. Et gammelt og utdatert strømanlegg kan være farlig, og det å oppgradere det er essensielt for å sikre et trygt og pålitelig elektrisk system...