Marshall-Tuflex ønsker MP Sally-Ann Hart velkommen til hovedkvarteret

Oct 25, 2022 | Diverse

Marshall-Tuflex ønsker MP Sally-Ann Hart velkommen til hovedkvarteret

For å feire Marshall-Tuflex 80th Bursdag, Sally-Ann Hart, lokal MP for Hastings og Rye ble ønsket hjertelig velkommen til selskapets hovedkontor og produksjonsanlegg i Hastings for å høre om bedriftens prestasjoner de siste åtte tiårene. På besøket hennes var Sally-Ann spesielt opptatt av å lære hvordan kabelhåndteringsprodusenten har vært banebrytende for bruken av resirkulert innhold i prosessene sine.

Et sentralt høydepunkt under besøket var å observere hvordan Marshall-Tuflexs sammensetningsmaskin bidrar til selskapets bærekraftige legitimasjon. Maskinen behandler avslag fra produksjon av PVC-U-vinduer og de som fjernes fra bygninger for å granulere materialet til flis som deretter brukes i produksjonen av Marshall-Tuflexs PVC-U-kanal- og kanalsystemer.

Resultatet er et kvalitetskabelhåndteringsprodukt som forhindrer avfallsmateriale i å gå til deponi, samtidig som det tilbyr installatører og spesifikasjoner et mer bærekraftig valg.

Sally-Ann lærte hvordan selskapet har foredlet denne prosessen i over 25 år mens det fortsetter å innovere og produsere overlegne produkter laget med resirkulert innhold. Faktisk oppfordrer Marshall-Tuflex industrien til å følge etter med det mål at innen 2028 vil alle PVC-U-produkter installert i bygninger bestå av minst 50 % resirkulert materiale.

Sally-Ann Hart, MP for Hastings og Rye sa: “Jeg nøt mitt nylige besøk til Marshall-Tuflex og, spesielt, å lære om nivåene av resirkulerte materialer som selskapet bruker i sin produksjonsprosess. I 2020 resirkulerte den i gjennomsnitt 74 % avfallsmateriale på tvers av PVC-U-serien, noe som er imponerende. Jeg gratulerer selskapet med å feire 80-årsjubileet i år. Virksomheten flyttet til Hastings i 1957 og har derfor vært en verdifull lokal arbeidsgiver i mange år.»

Jon Chamberlain, administrerende direktør i Marshall-Tuflex sa: «Det var en glede å vise Sally-Ann bak kulissene ved hovedkontoret og produksjonsanlegget vårt og demonstrere hvordan vi inkorporerer tusenvis av tonn avfallsmateriale i produksjonsprosessene våre hvert år. Vi er stolte av vår arv og kultur og var glade for å snakke med Sally-Ann om hvor langt vi har kommet siden vi ble grunnlagt i 1942.»

For å finne ut mer om Marshall-Tuflex, klikk her

Vi er din lokale elektriker i Agder når du trenger hjelp!

Kristiansand Elektriker leverer elektrikertjenester i Kristiansand, Sogndalen, Sgen, Mandal, Lillesand, Grimstad og Arendal på Agder. Uansett størrelse på oppdraget ditt, kan vi hjelpe deg. Vi kan blant annet pusse opp sikringsskap, reparere elektriske anlegg og installere smarthussystemer som reduserer energiforbruket. For gode elektrikere, kontakt oss.

Kilde

Er jacuzzi og boblebad det samme?

Er jacuzzi og boblebad det samme?

Er jacuzzi og boblebad det samme? Boblebad er badekar med utvidet funksjonalitet der vannet sirkulerer kontinuerlig, også kalt massasjebad eller jacuzzi. Men er disse begrepene helt like, eller er det noen forskjeller? La oss ta en nærmere titt. Hva er et boblebad? Et...

Hvor mye koster en elektriker i timen?

Hvor mye koster en elektriker i timen?

Hvor mye koster en elektriker i timen? Som regel tar elektrikeren betalt per time, men noen ganger kan de også tilby fastpris for enkelte tjenester. Timeprisen kan variere mellom elektrikerfirmaer, men det er vanlig å ta et sted mellom 700 og 1.100 kroner i timen....

Rehabilitere strømanlegget i en enebolig

Rehabilitere strømanlegget i en enebolig

Rehabilitere strømanlegget i en enebolig Å rehabiliterere strømanlegget i en enebolig kan være en krevende, men viktig oppgave. Et gammelt og utdatert strømanlegg kan være farlig, og det å oppgradere det er essensielt for å sikre et trygt og pålitelig elektrisk system...