Jasco blir med i Works with Home Assistant

Oct 27, 2022 | Smarthus

Jasco og Works with Home Assistant-logoer

I dag er vi glade for å kunngjøre at Jasco har sluttet seg til Works with Home Assistant-programmet som Z-Wave-partner.

Jasco er godt kjent i USA for sine Z-Wave-brytere og plugger. Som partner vil Jasco og Nabu Casa jobbe sammen for å sikre den beste opplevelsen for å koble Jasco Z-Wave-enheter til Home Assistant.

Jasco-enheter kobles til og integreres i Home Assistant ved hjelp av Z-Wave-integrasjonen (Z-Wave-pinne kreves). Dette betyr at tilkoblede Jasco-enheter fungerer helt lokalt og oppdateringer som kommer fra enheten reflekteres øyeblikkelig i Home Assistant. Dette gir den beste brukeropplevelsen når du bygger ditt smarthus.

Jasco Enbrighten-enheter

En av Jascos krav til berømmelse i Home Assistant-fellesskapet er å være det første selskapet som leverer fastvarefiler (for 77 enheter!) til Z-Wave JS-firmwareoppdateringsserveren. Denne tjenesten brukes av Home Assistant for å holde enhetene dine sikre. Den brukes til automatisk å oppdage om noen av dine Z-Wave-enheter har oppdatert fastvare tilgjengelig og tilby brukere å oppgradere den.

Finn ut mer om Works with Home Assistant-partnerprogrammet.

Kontakt oss dersom du trenger elektriker i Agder!

Med base i Kristiansand og Agder kan vi bistå deg med ditt elektriske behov. Du kan kontakte oss dersom du skal reparere et elektrisk anlegg, installere smarthusløsninger, skifte varmtvannsbeholder eller annet. I tillegg til Sogndalen, Søgne, Mandal, Arendal, Lillesand, Grimstad, og andre steder i Agder, kan vi hjelpe deg. Hvis du har spørsmål, ikke nøl med å kontakte oss.

Her er kilden til saken

Home Assistant samarbeider med KNX

Home Assistant samarbeider med KNX

Vi er glade for å kunngjøre at KNX Association offisielt har godkjent KNX-integrasjonen i Home Assistant. KNX Association vil samarbeide med KNX-teamet hos Home Assistant for å hjelpe til med vedlikehold av KNX-integrasjonen og strømlinjeforme brukeropplevelsen...

2023.7: Responding services – Home Assistant

2023.7: Responding services – Home Assistant

Home Assistant Core 2023.7! 🎉 The previous release was a big one, and this one is no different! This release brings in a change to Home Assistant, which we consider to be one of the biggest game changers of the past years: Services can now respond with data! 🤯 It is...