Nasjonal læreplass | Fremtiden for elektrisk opplæring

Nov 5, 2022 | Diverse

Nasjonal læreplass |  Fremtiden for elektrisk opplæring

Elektrolærlinger må gjennom årevis med opplæring hos en erfaren elektroentreprenør før de jobber selvstendig. De lærer ikke bare gjennom klasseromstrening, men får praktisk erfaring med å jobbe under tilsyn av en kvalifisert elektriker.

Mestring kommer fra repetisjon og en lærling kan trenge mer øvelse på et bestemt område. Gå inn i utvidet virkelighetstrening.

I metaversen kan elektrikere under opplæring ha hands on erfaringer før de tar på en ekte ledning.

“Oppslukende, praktiske og utvidede virkelighetsopplæringsopplevelser gir et trygt og repeterbart miljø som vil tillate vår industri å møte de betydelige opplæringsbehovene for elektrolærlinger,” sa Dale CrawfordDaglig leder, Institutt for stålrør.

National Apprenticeship begynner 13. november og Dale er tilgjengelig for å snakke om fremtiden for elektrisk opplæring og hvordan metaverset kan være et perfekt tillegg til lærlingeprogrammer.

Vi er en pålitelig elektriker i Agder dersom du trenger assistanse!

Elektriker Kristiansand leverer elektrotjenester i Kristiansand, Sogndalen, Søgne, Mandal, Lillesand, Grimstad, og Arendal. Uansett hvor stort eller lite prosjektet ditt er, kan vi hjelpe. Trenger du nytt sikringsskap, reparasjon av elektrisk anlegg eller smarthussystemer som sparer strøm, kan vi hjelpe. Ser du etter en god elektriker, ta kontakt med oss.

Kilde

Er jacuzzi og boblebad det samme?

Er jacuzzi og boblebad det samme?

Er jacuzzi og boblebad det samme? Boblebad er badekar med utvidet funksjonalitet der vannet sirkulerer kontinuerlig, også kalt massasjebad eller jacuzzi. Men er disse begrepene helt like, eller er det noen forskjeller? La oss ta en nærmere titt. Hva er et boblebad? Et...

Hvor mye koster en elektriker i timen?

Hvor mye koster en elektriker i timen?

Hvor mye koster en elektriker i timen? Som regel tar elektrikeren betalt per time, men noen ganger kan de også tilby fastpris for enkelte tjenester. Timeprisen kan variere mellom elektrikerfirmaer, men det er vanlig å ta et sted mellom 700 og 1.100 kroner i timen....

Rehabilitere strømanlegget i en enebolig

Rehabilitere strømanlegget i en enebolig

Rehabilitere strømanlegget i en enebolig Å rehabiliterere strømanlegget i en enebolig kan være en krevende, men viktig oppgave. Et gammelt og utdatert strømanlegg kan være farlig, og det å oppgradere det er essensielt for å sikre et trygt og pålitelig elektrisk system...