SmartThings Energy tildelt for global bærekraftsinnsats

Nov 6, 2022 | Smarthus

I juli 2021 lanserte vi SmartThings Energy for å revolusjonere energikategorien for hjemmet. I dag er vi ekstremt stolte over å kunngjøre at SmartThings Energy har blitt anerkjent av Business Intelligence Group som en 2022 Sustainability Award-vinner i kategorien Sustainability Service of the Year.

Sustainability Awards hedrer mennesker, lag og organisasjoner som har gjort bærekraft til en integrert del av deres forretningspraksis eller overordnede oppdrag. Ved å rapportere faktisk energiforbruksdata og analysere bruksmønstre, gir SmartThings Energy brukere mulighet til å redusere energikostnadene og bidra til en grønnere fremtid.

Denne anerkjennelsen styrker ikke bare SmartThings sin posisjon som ledende innen smarte energiløsninger, men viser også viktigheten vi legger på å forbedre forbrukernes energi-IQ i husholdningen og bygge en bedre, mer miljøvennlig morgendag. Ifølge dommere vil selskapets visjon og strategi fortsette å levere resultater mot en renere, mer bærekraftig verden.

SmartThings’ globale forpliktelse til energieffektivitet

Den globale skalaen til SmartThings Energy er det som gjør den virkelig unik. Totalt sett er energiindustrien svært regionalisert, noe som gjør det vanskelig å vedta omfattende retningslinjer og programmer. Med lanseringen av SmartThings Energy, integrerte Samsung med regionale energipartnere for å gi betydelig innvirkning over hele verden, med start i Korea, Storbritannia, Tyskland, USA og India.

SmartThings Energy har raskt utvidet sin brukerbase og utvidet rekkevidden gjennom samarbeid med mange selskaper, inkludert Constellation, Logical Buildings og Oracle Utilities. Plattformen er gratis for alle å laste ned og støtter 2022 Samsung-apparater, i tillegg til flere Works with SmartThings (WWST) OEM-smartmålere, noe som gjør det enklere enn noen gang for forbrukere å engasjere seg i miljøvennlige vaner.

Ved å kombinere modne funksjoner på SmartThings-plattformen med Samsung energieffektive produkter og intelligens, gir SmartThings Energy huseiere over hele verden i stand til å handle og gjøre en endring – enten de bytter til en ny energileverandør eller øker bevisstheten om deres samlede karbonavtrykk.

Vi er en pålitelig elektriker i Agder dersom du trenger assistanse!

Det er et elektrikerfirma i Agder som leverer elektrotjenester i Kristiansand, Sogndalen, Sgen, Mandal, Lillesand, Grimstad, og Arendal. Alle oppdragsstørrelser er velkomne. Blant våre tjenester er nye sikringsskap, reparasjoner av elektriske anlegg, energisparesystemer for smarthus m.m. Du kan kontakte oss dersom du trenger hjelp fra en god elektriker.

Her er kilden til saken

Home Assistant samarbeider med KNX

Home Assistant samarbeider med KNX

Vi er glade for å kunngjøre at KNX Association offisielt har godkjent KNX-integrasjonen i Home Assistant. KNX Association vil samarbeide med KNX-teamet hos Home Assistant for å hjelpe til med vedlikehold av KNX-integrasjonen og strømlinjeforme brukeropplevelsen...

2023.7: Responding services – Home Assistant

2023.7: Responding services – Home Assistant

Home Assistant Core 2023.7! 🎉 The previous release was a big one, and this one is no different! This release brings in a change to Home Assistant, which we consider to be one of the biggest game changers of the past years: Services can now respond with data! 🤯 It is...