Tesla Model X-flåte tilbyr gratis turer til FIU-studenter

Nov 8, 2022 | Elbil og elbil ladere

[ad_1]

Studenter fra Florida International University (FIU) sykler med stil, og det er også gratis. Som bemerket av universitetet i et nylig innlegg på sin offisielle nettside, har FIU inngått samarbeid med transportselskapet Freebee for å gi studentene sine gratis turer i en Tesla Model X.

Under FIU og Freebees partnerskap vil studentene kunne ta gratis kortdistanseløp til og fra MMC. Turene skal hjelpe studenter som ikke eier kjøretøy, eller i det minste de som ønsker å bruke sine bensinslukende biler sjeldnere. Med tjenesten på plass kunne studentene handle dagligvarer, besøke venner eller komme seg tilbake til hovedcampus veldig enkelt.

De gratis Model X-rittene representerer en forbedring for FIU-studenter. Universitetet hadde tidligere levert en lignende tjeneste, men det innebar bruk av friluftsskyttelbuss. Friluftsskyttlene gjorde jobben, men de resulterte også i at elevene ble utsatt for uforutsigbart vær. Med Tesla Model X-flåten er elevene bedre skjermet mot været.

Freebee skulle operere en flåte på seks Tesla Model X-er for å betjene FIUs studenter. Et bilde av noen av Model X brukt av tjenesten delt av FIU antyder at flaggskipet, helelektriske crossovere var forhåndsoppdateringsvarianter.

Tom Hartley, assisterende visepresident for parkering og transport ved FIU, uttrykte sin takknemlighet for programmet. «Tesla Freebee-rittene er flotte for elevene våre. Ikke alle har bil, og bileie er dyrt, spesielt i Miami. Det er avgjørende for oss å bidra til å gi et samfunn der du kan bo og jobbe og ikke trenger å ha bil, sa Hartley.

FIUs gratis Model X-turer er blant de siste tiltakene som universitetet har tatt i bruk for å fremme ren transport. FIU Parking & Transportation-teamet planlegger for tiden å erstatte noen av sin eksisterende bussflåte med nyere, grønnere kjøretøy. Universitetet installerte også totalt 16 ladestasjoner for elektriske kjøretøy tilgjengelig for den nominelle avgiften på $1 per time, samt 11 gratis dekkoppblåsingsstasjoner.

Teslarati-teamet vil sette pris på å høre fra deg. Har du tips, kontakt meg på [email protected] eller via Twitter @Writer_01001101.

Tesla Model X-flåte tilbyr gratis turer til FIU-studenter








[ad_2]

Se Kilden