SmartThings tester materiekompatible produkter i påvente av ny smarthusstandard

Nov 9, 2022 | Smarthus

SmartThings tester materiekompatible produkter i påvente av ny smarthusstandard

Ettersom forventningen og spenningen øker for Matter-standarden, har vi akselerert fremgangen vår, og kunngjorde i dag et Partner Early Access-program med utvalgte strategiske selskaper for å teste deres første Matter-kompatible produkter noensinne.

Vi er glade for å ønske Aeotec, Aqara, Eve Systems, Leedarson, Nanoleaf, Netatmo, Sengled, Wemo, WiZ og Yale velkommen inn i dette eksklusive programmet. Som et grunnleggende medlem av Matter er vi begeistret over denne utviklingen, så vel som muligheten for partnere til å teste enhetene sine og Matter-kompatibilitet med Hub-aktiverte enheter og gjennom SmartThings-appen. I tillegg kan partnere bruke SmartThings-appen for sømløs onboarding av enhetene sine.

Som pionerer i smarthusbransjen helt fra begynnelsen, har vi stor tro på at Matter vil bli de facto-standarden i alle smarthus i verden. Dette er grunnen til at vi har, og vil fortsette å, investere tungt i Matter.

På vår årlige Samsung-utviklerkonferanse kunngjorde vi at Matter vil tillate Samsungs Galaxy-enheter, TV-er og Family Hub-apparater å ha de mest allsidige tilkoblingsmulighetene gjennom SmartThings. Integrering av SmartThings-hub-funksjonalitet i disse enhetene vil gjøre det enklere for brukere å oppleve fordelene med tilkoblet liv uten behov for en separat smarthus-hub.

Mens lanseringen av Matter senere i år fortsatt er en betydelig milepæl for SmartThings og Connectivity Standards Alliance, har Partner Early Access-programmet skapt enorm spenning på kort sikt for SmartThings og utvalgte selskaper. Det gjenspeiler den økende etterspørselen etter mer interoperable, fleksible og private smarthusløsninger som har kraften til å gjøre masseadopsjon av smarthus til en realitet som ikke er så langt.

Kontakt oss for elektrikertjenester i Agder!

Med base i Kristiansand og Agder kan vi bistå deg med ditt elektriske behov. Trenger du bistand til elektriske anlegg, smarthusløsninger, eller skifte av varmtvannsbeholdere, kan vi hjelpe. Sogndalen, Søgne, Mandal, Arendal, Lillesand, Grimstad, og andre byer i Agder er inkludert i vårt tjenesteområde. Jeg ser frem til å høre fra deg.

Her er kilden til saken

Home Assistant samarbeider med KNX

Home Assistant samarbeider med KNX

Vi er glade for å kunngjøre at KNX Association offisielt har godkjent KNX-integrasjonen i Home Assistant. KNX Association vil samarbeide med KNX-teamet hos Home Assistant for å hjelpe til med vedlikehold av KNX-integrasjonen og strømlinjeforme brukeropplevelsen...

2023.7: Responding services – Home Assistant

2023.7: Responding services – Home Assistant

Home Assistant Core 2023.7! 🎉 The previous release was a big one, and this one is no different! This release brings in a change to Home Assistant, which we consider to be one of the biggest game changers of the past years: Services can now respond with data! 🤯 It is...