Werner skal avduke ny plattform på National Painter and Decorator Show

Nov 15, 2022 | Diverse

Werner skal avduke ny plattform på National Painter and Decorator Show

Werner, den ledende produsenten av løsninger for høydetilgang, skal lansere sin nye Adjustable Height & Linking Pro Platform på årets National Painting and Decorating Show, som arrangeres på Coventry Building Society Arena fra 22.nd-23rd November.

Denne unike, lette og allsidige aluminiumsplattformen gir brukerne den uslåelige fordelen med både høydejustering og arbeidslengdeforlengelse – en vinn-vinn-løsning. Ikke bare vil deltakere til showet være de første til å se produktet avduket, men de vil også ha muligheten til å kjøpe plattformen som en del av et eksklusivt showtilbud på 2 for £250.

Takket være sin unike design som består av både justerbare ben og Quick Link-teknologi, gir Werner Adjustable Height & Linking Pro Platform en arbeidshøyde på opptil 0,76 m via 10 høydejusteringer. Dette lar brukere nå opptil 2,7 m; og muligheten til å koble sammen to eller flere plattformer for en lengre arbeidsflate, uten behov for verktøy.

Den ekstra store plattformen på 1,17 mx 0,36 m gir en bred ståplass som gir brukeren god plass til å manøvrere trygt mens han arbeider, og takket være koblingselementet er det mulighet for å doble, tredoble eller til og med firedoble arbeidsplassen. Med brede føtter, som gir stabilitet uten behov for manuell justering, høydejusterbarheten og plaststøtfangere som ikke skader, gjør at plattformen kan brukes på ujevnt underlag og trapper, uten å skade ferdige overflater.

Kris Hallee, leder for produktutvikling hos Werner, sa: «Fortløpende innovasjon, og å sikre at produktene våre kontinuerlig er utformet for å være tryggere og enklere å bruke, er vårt første mål; og vi tror vi har oppnådd akkurat det med Adjustable Height & Linking Pro Platform.

“Ved å kombinere fordelene med både en justerbar og en sammenkoblingsplattform, har vi designet vår mest innovative og allsidige plattform hittil – som vil tillate brukere å møte de ulike kravene til en lang rekke jobber ved å bruke dette kompakte, lette produktet. Det er det ideelle produktet for håndverkere på farten og kan være den eneste typen plattform de noen gang trenger.»

Utstyrt med en rekke funksjoner designet for brukervennlighet, er den nye plattformen rask å sette opp, med en enhåndslås som lar brukere bruke minimal tid på å montere utstyr. Når det gjelder å koble til ekstra plattformer hvis det er behov for et bredere arbeidsrom, oppnås dette ganske enkelt ved å forlenge koblingskrokene og klikke plattformen på plass.

Den lette naturen til aluminiumsplattformen, som veier mindre enn 10 kg, kombinert med det bredt åpne Easy-Grab-håndtaket og kompakte bena som kan foldes helt flatt, gjør den behagelig å bære i én hånd og flytte fra jobb til jobb.

Adjustable & Linking Pro Platforms imponerende lastekapasitet på 136 kg betyr at brukerne aldri trenger å gå på akkord med eller unngå visse jobber på grunn av overskridelse av vektkapasiteten. Ytterligere sikkerhetsfunksjoner inkluderer de selvlåsende bena som låses sikkert når de åpnes, og sklisikre føtter som sikrer et solid, sikkert grep.

Werner er å finne på stand 46 på årets National Painting and Decorating Show, som arrangeres på Coventry Building Society Arena, Coventry, fra 22. novembernd-23rd.

For å finne ut mer om Werner Adjustable Height & Linking Pro Platform, klikk her

Ta kontakt med oss ​​når du trenger en Agder-elektriker!

Vi holder til i Kristiansand, samt i Agders byer, og kan hjelpe deg med ditt elektrikerbehov. Teamet vårt kan fikse ditt elektriske system, installere energisparende smarthusløsninger, bytte ut varmtvannstanken eller gjøre noe annet du trenger. I tillegg til Sogndalen, Søgne, Mandal, Arendal, Lillesand, Grimstad, og andre steder i Agder, kan vi hjelpe deg. Tilbakemeldingen din settes stor pris på.

Kilde

Er jacuzzi og boblebad det samme?

Er jacuzzi og boblebad det samme?

Er jacuzzi og boblebad det samme? Boblebad er badekar med utvidet funksjonalitet der vannet sirkulerer kontinuerlig, også kalt massasjebad eller jacuzzi. Men er disse begrepene helt like, eller er det noen forskjeller? La oss ta en nærmere titt. Hva er et boblebad? Et...

Hvor mye koster en elektriker i timen?

Hvor mye koster en elektriker i timen?

Hvor mye koster en elektriker i timen? Som regel tar elektrikeren betalt per time, men noen ganger kan de også tilby fastpris for enkelte tjenester. Timeprisen kan variere mellom elektrikerfirmaer, men det er vanlig å ta et sted mellom 700 og 1.100 kroner i timen....

Rehabilitere strømanlegget i en enebolig

Rehabilitere strømanlegget i en enebolig

Rehabilitere strømanlegget i en enebolig Å rehabiliterere strømanlegget i en enebolig kan være en krevende, men viktig oppgave. Et gammelt og utdatert strømanlegg kan være farlig, og det å oppgradere det er essensielt for å sikre et trygt og pålitelig elektrisk system...