SmartThings Edge gir pålitelige, raskere smarthjemopplevelser

Nov 16, 2022 | Smarthus

I august delte vi betaversjonen av SmartThings Edge – en ny hub-arkitektur som lar hub-tilkoblede enheter kjøres lokalt. SmartThings Edge skaper smarthusopplevelser som er mer pålitelige og raskere. Nå kan utviklere og hobbyister bygge og konsumere tilpassede enhetsdrivere på en mye enklere måte.

Siden betalanseringen har SmartThings inngått samarbeid med Aeotec, Leviton, Kwikset, Somfy North America, Yale og August for å transformere tilkobling og smarthusopplevelsen på en merkbar måte. SmartThings Edges avanserte teknologi øker hastigheten på automatisering for forbrukere ved å eliminere behovet for skybasert prosessering, og bringe all informasjon direkte til Hub. Dette strømlinjeformer ikke bare hendelser og kommandoer, men gir også mulighet for lokal enhetsstøtte på et hjemmenettverk. Denne lokale enhetsstøtten reduserer ventetiden og øker påliteligheten. Alle Zigbee, Z-Wave– og Wi-Fi-enheter kan kjøres lokalt på Hub, med muligheten til å koble til flere protokoller og standarder, inkludert Matter, i fremtiden.

Tidligere ble utviklerne våre pålagt å kopiere og lime inn kode i sine Samsung IDE-kontoer for å distribuere og utnytte tilpassede enhetstypebehandlere for hub-tilkoblede enheter. Med SmartThings Edge kommer introduksjonen av den nye driverdelingsfunksjonen, et brukervennlig og tidseffektivt alternativ for fellesdistribusjon og forbruk. SmartThings-brukere kan nå dele tilpassede enhetsdrivere med en enkel nettlenke – noe som eliminerer behovet for å kopiere og lime inn kode.

Selv om enhetsprodusenter fortsatt oppfordres til å sende inn driverne sine til SmartThings for WWST-sertifisering og distribusjon via SmartThings-katalogen, kan Driver Sharing-funksjonen også brukes til å distribuere tilpassede drivere som partnere kanskje vil teste før de offisielt slipper integrasjoner.

Nye drivere blir jevnlig lagt til. Vår siste utgivelse inkluderer Zigbee-utvidere, Z-Wave-knapper, vannlekkasjesensorer, kontaktsensorer, røykdetektorer og fuktighetssensorer.

SmartThings Edge er den siste innovasjonen innen SmartThings-teknologi, og representerer selskapets forpliktelse til å utvikle løsninger for globale utviklernettverk – og dermed forbedre neste generasjons smarthusopplevelser.

Vi er elektrikerne i Agder du kan stole på!

Kristiansand Elektrikerselskap leverer elektrotjenester i Kristiansand, Sogndalen, Sgen, Mandal, Lillesand, Grimstad og Arendal. Uansett størrelse på oppdraget ditt, kan vi hjelpe deg. Et nytt sikringsskap, reparasjon av elektriske systemer, smarthussystemer som sparer energi og mer er alt tilgjengelig for deg fra oss. For gode elektrikere, kontakt oss.

Her er kilden til saken

Home Assistant samarbeider med KNX

Home Assistant samarbeider med KNX

Vi er glade for å kunngjøre at KNX Association offisielt har godkjent KNX-integrasjonen i Home Assistant. KNX Association vil samarbeide med KNX-teamet hos Home Assistant for å hjelpe til med vedlikehold av KNX-integrasjonen og strømlinjeforme brukeropplevelsen...

2023.7: Responding services – Home Assistant

2023.7: Responding services – Home Assistant

Home Assistant Core 2023.7! 🎉 The previous release was a big one, and this one is no different! This release brings in a change to Home Assistant, which we consider to be one of the biggest game changers of the past years: Services can now respond with data! 🤯 It is...