Elon Musk har en potensiell etterfølger for Tesla-sjefen, sier styremedlem

Nov 17, 2022 | Elbil og elbil ladere

[ad_1]

James Murdoch, et medlem av Teslas styre, sa at administrerende direktør Elon Musk hadde identifisert noen som en potensiell etterfølger i løpet av de siste månedene. Murdoch vitnet i en rettssak over Elon Musks’ Tesla-lønnspakke på 56 milliarder dollar.

Murdoch nevnte ikke den mulige etterfølgeren, men da han ble spurt av en saksøkers advokat om å bekrefte hvorvidt Elon Musk har identifisert noen som en potensiell etterfølger, sa han: “Det har han faktisk.” Reuters rapportert. Han la til at dette var «mellom tiden der du tok den avsetningen og nå», som refererer til Murdochs vitnesbyrd før rettssaken.

Murdoch bemerket at Elon Musk aldri foreslo for ham at han umiddelbart kunne forlate Tesla, og at han ikke var klar over at Elon Musk foreslo for noen andre at han umiddelbart skulle slutte med Tesla.

Teslas revisjonskomité overvåker Twitter-situasjonen, bekreftet Murdoch, og la til at komiteen hadde diskusjoner om å få noen av Teslas ingeniører til å jobbe på Twitter. Han sa at etter hans forståelse var det meste av arbeidet gjort og at det var en kortsiktig utplassering. Arbeidet, sa han, var «betalt».

“Revisjonsutvalget har sagt at hvis det tar bort fra Tesla-arbeidet, er det noe vi også må være veldig bevisste på, og at vi ikke vil at det skal være slik.”

Under sitt eget vitnesbyrd sa Elon Musk at han forventer å redusere tiden sin på Twitter og finne noen til å drive den over tid.

“Jeg forventer å redusere tiden min på Twitter og finne noen andre til å drive Twitter over tid,” sa Elon Musk. Han la til at den forventede “grunnleggende organisatoriske restruktureringen” av den sosiale medieplattformen snart vil bli fullført, og at noen Tesla-ingeniører har blitt distribuert til Twitter på frivillig basis på kort sikt.

Avsløring: Johnna er en $TSLA-aksjonær og tror på Teslas oppdrag.

Din tilbakemelding er velkommen. Hvis du har kommentarer eller bekymringer eller ser en skrivefeil, kan du sende meg en e-post på [email protected]. Du kan også nå meg på Twitter på @JohnnaCrider1.

Teslarati er nå på TikTok. Følg oss for interaktive nyheter og mer. Teslarati er nå på TikTok. Følg oss for interaktive nyheter og mer. Du kan også følge Teslarati på LinkedIn, Twitter, Instagramog Facebook.

Elon Musk har en potensiell etterfølger for Tesla-sjefen, sier styremedlem








[ad_2]

Se Kilden