MKM lanserer ‘100 gode gjerninger’-kampanje

Nov 19, 2022 | Diverse

MKM lanserer '100 gode gjerninger'-kampanje

MKMs etos om å spille en betydelig rolle i samfunnet har økt et gir med lanseringen av kampanjen ‘100 gode gjerninger’.

Introdusert for å feire den store milepælen med å åpne sine 100th I år vil kampanjen ‘100 gode gjerninger’ se hver av MKMs 100 avdelinger utføre en god gjerning lokalt.

Nicola Ollett, MKMs markedssjef, sa: «Det er veldig viktig for MKM og våre ansatte at vi støtter lokale gode formål og gir tilbake til lokalsamfunnene der vi har filialer, ansetter ansatte og betjener kunder.

«100 gode gjerninger-kampanjen er nok et fantastisk samfunnsinitiativ som vi er stolte av å lansere.

“Disse lokale godhetshandlingene vil inkludere alt fra å støtte veldedige organisasjoner som ligger folket vårt nært, levere materialer til fellesskapsordninger eller dedikere tid til lokale prosjekter som gjør en reell forskjell.”

MKM støtter allerede hundrevis av fantastiske formål over hele Storbritannia, fra veldedige organisasjoner og truster, til idrettslag og samfunnsprosjekter.

“Det handler om å gjøre en positiv innvirkning og forskjell på områdene der våre ansatte og kunder bor og jobber,” fortsatte Nicola.

“Vi har vært i hjertet av samfunnet helt siden vi åpnet vår første filial i Hull, i 1995. Ettersom virksomheten har vokst fra én til hundre filialer, har ikke denne forpliktelsen og dedikasjonen endret seg.

“Vi kunne åpenbart ikke gjort dette uten den strålende staben vi har på hver avdeling, og det er derfor vi er glade for å lansere vår ‘100 gode gjerninger’-kampanje.”

MKMs unike forretningsmodell for hver gren som drives uavhengig sikrer at beslutninger om å støtte veldedige organisasjoner og prosjekter tas på lokalt nivå, av det lokale MKM-teamet som kjenner området sitt best.

Det store antallet gode gjerninger som utføres inkluderer støtte til lokale matbanker, hospitser, barneskoler, luftambulansen, barne- og helserelaterte veldedige organisasjoner, RNLI, fellesskapsfond – listen fortsetter og fortsetter!

I løpet av de kommende månedene vil MKM fremheve noen av de fantastiske gode gjerningene som har blitt utført på tvers av filialnettverket – se denne plassen for flere detaljer veldig snart.

For mer informasjon, klikk her

Vi er din lokale elektriker i Agder når du trenger hjelp!

Det yter elektrikertjenester i Kristiansand, Sogndalen, Sgen, Mandal, Lillesand, Grimstad og Arendal. Vårt team kan bistå deg med både små og store prosjekter. Nytt sikringsskap kan monteres og elektriske anlegg repareres.Vi kan også installere smarthussystemer som kan spare deg for penger. Vi kan hjelpe deg med flinke elektrikere.

Kilde

Er jacuzzi og boblebad det samme?

Er jacuzzi og boblebad det samme?

Er jacuzzi og boblebad det samme? Boblebad er badekar med utvidet funksjonalitet der vannet sirkulerer kontinuerlig, også kalt massasjebad eller jacuzzi. Men er disse begrepene helt like, eller er det noen forskjeller? La oss ta en nærmere titt. Hva er et boblebad? Et...

Hvor mye koster en elektriker i timen?

Hvor mye koster en elektriker i timen?

Hvor mye koster en elektriker i timen? Som regel tar elektrikeren betalt per time, men noen ganger kan de også tilby fastpris for enkelte tjenester. Timeprisen kan variere mellom elektrikerfirmaer, men det er vanlig å ta et sted mellom 700 og 1.100 kroner i timen....

Rehabilitere strømanlegget i en enebolig

Rehabilitere strømanlegget i en enebolig

Rehabilitere strømanlegget i en enebolig Å rehabiliterere strømanlegget i en enebolig kan være en krevende, men viktig oppgave. Et gammelt og utdatert strømanlegg kan være farlig, og det å oppgradere det er essensielt for å sikre et trygt og pålitelig elektrisk system...