Pininfarina Battistas rekordstore akselerasjon, bremsemålinger

Nov 22, 2022 | Elbil og elbil ladere

[ad_1]

Den italienske hyperbilprodusenten Automobili Pininfarina ga ut rekordstore akselerasjons- og bremsemålinger for sin Battista-hyperbil. Battista tilbrakte flere dager på Dubai Autodrome, hvor dens legitimasjon ble bekreftet gjennom et sett med rekordstore løp.

Battista oppnådde 0-60 MPH akselerasjon på bare 1,79 sekunder og 0-120 MPH på 4,49 sekunder. Tilsvarende var 0-100 km/t (62,14 MPH) akselerasjonshastigheten 1,86 sekunder, mens 0-200 km/t (124,274 MPH) kom inn på 4,79 sekunder.

Omvendt oppnådde Battista også en utrolig bragd i bremsing. Den stoppet helt fra 100 km/t på bare 31 meter. Den forrige rekordholderen var 2019 Chevrolet Corvette ZR1, som oppnådde bragden på 38,7 meter, Bil og sjåfør funnet i testene deres.

Testene var en del av Battistas siste runde med homologering, som kjøretøyet må utføre for å få godkjenning for drift og salg i ulike markeder. Testene resulterte i en kombinert EPA-rekkevidde på 300 miles kombinert, en verdensrekord for en elektrisk hyperbil.

“Jeg er stolt over at vår nye elektriske hyper GT leverer opp til løftene vi ga da vi la ut utviklingsplanen vår,” sa Chief Product and Engineering Officer Paolo Dellacha. “I Battista har vi oppnådd ytelse utover våre opprinnelige, ekstreme mål.”

Pininfarina Battista er den kraftigste italienske bilen som noen gang er laget, og har 1900 hestekrefter og 2340 Nm dreiemoment. Den har en toppfart på 350 km/t, eller 217,48 MPH. Bilen starter på 2,2 millioner euro pluss lokale avgifter og pakker 476 miles med WLTP-rekkevidde.

Kjøretøyet skal snart lanseres i Midtøsten, med debut i Saudi-Arabia og De forente arabiske emirater. Noen enheter ble levert til kunder i USA tidligere i år. Hvert kjøretøy er nøye håndlaget over 1250 timer, og ikke mer enn 150 vil bli produsert.

Jeg vil gjerne høre fra deg! Hvis du har kommentarer, bekymringer eller spørsmål, vennligst send meg en e-post på [email protected]. Du kan også nå meg på Twitter @KlenderJoeyeller hvis du har nyhetstips, kan du sende oss en e-post på [email protected].

Pininfarina lanserer Battistas rekordstore akselerasjons- og bremsemålinger








[ad_2]

Se Kilden