Elon Musk om rapporter om Antifa som ønsker å brenne ned Tesla: “angående.”

Nov 26, 2022 | Elbil og elbil ladere

[ad_1]

Elon Musk kalte en rapport om Antifa som ønsket å brenne ned Tesla for «angende». Tesla-sjefen svarte på en Rebel News rapporter om skjermbilder av handlingsfremmende oppfordringer. Andy Ngô, storredaktør for ThePost Millenial, delte skjermbilder av oppfordringene til handling av den nå suspenderte Twitter-kontoen @AshRedacted. Kontoen la ut lenker til Tesla-lokasjoner og oppfordret følgere til å legge til sine egne.

«I kveld i Portland! Hver by, hver by! Møt opp hos dine lokale Tesla-forhandlere i protest mot Elon Musk!» ett skjermbilde lest med et bilde av en brennende Tesla. Ngô bemerket at ekstremistene ønsket å hevne seg på Elon Musk for å ha suspendert kontoene deres på Twitter.

Den nye Twitter-sjefen forbød en pro-palestinsk terrorgruppe som aktivt fremmet og feiret vold mot jøder. Kontoen, bemerket Ian Miles Cheong, har vært aktiv siden 2021.

Cheong la til at han håpet mer kunne gjøres for å slå ned på volden, og Elon Musk var enig i at volden var «ikke greit». I et annet svar på Ngô, sa Elon Musk: “Oppfordring til vold vil resultere i kontosuspensjon.”

Ngô ba deretter om råd om rapportering av bruddene. «Jeg har rapportert om spesifikke kontoer i årevis, og stort sett alle gjenstår. I fjor brukte Antifa Twitter til å henvise kamerater til å sverme meg etter at jeg løp inn på et hotell etter en voldelig gatebanking.»

“Det er en urovekkende historie og veldig bekymringsfull at Twitter ikke tok noen handling, til tross for et klart brudd på ToS. Rapporter i denne tråden foreløpig“, svarte den nye Twitter-sjefen. Etter Elon Musks invitasjon til brukere om å rapportere i den tråden, delte flere Twitter-brukere skjermbilder, råd og oppfordringer til handling.

Etter at Ngô rapporterte @Crimethinc som et “Antifa-kollektiv” som lager opprørsguider og tekster for å radikalisere folk, ble den kontoen senere suspendert. “De har hevdet en rekke angrep og gir instruksjoner om hvordan de skal danne celler, hvilket opprørsutstyr de skal ha med osv.” Ngô tvitret.

Elon Musk har slått ned på hatytringer på Twitter og kunngjorde nylig at hatytringer er redusert med en tredjedel fra nivået før spike.

Oppdater:

Det ble gjort oppmerksom på av Bonnie Norman at en rapport fra Seth Abramson fant at nynazister lanserer en landsomfattende kampanje for å utnytte Elon Musks eierskap av Twitter for å deplatformere den amerikanske venstresiden.

I sin rapport uttaler Abramson at i henhold til en overfladisk gjennomgang av nynazistenes kampanje, er det de vil at Elon Musk skal gjøre, kvitte Twitter fra sine innflytelsesrike svarte, jødiske, pro-labour, kvinnelige og LHBTQIA+ brukere, så vel som Demokratiske politikere som representerer interessene til disse gruppene. Abramson pekte på en liste over målrettede individer som inkluderer USAs tidligere president Barack Obama og representanten Alexandria Ocasio-Cortez. ACLU, som Elon Musk er en toppgiver tilble også inkludert på den listen.

Avsløring: Johnna er en $TSLA-aksjonær og tror på Teslas oppdrag.

Din tilbakemelding er velkommen. Hvis du har kommentarer eller bekymringer eller ser en skrivefeil, kan du sende meg en e-post på [email protected]. Du kan også nå meg på Twitter på @JohnnaCrider1.

Teslarati er nå på TikTok. Følg oss for interaktive nyheter og mer. Teslarati er nå på TikTok. Følg oss for interaktive nyheter og mer. Du kan også følge Teslarati på LinkedIn, Twitter, Instagramog Facebook.

Elon Musk om rapporter om Antifa som ønsker å brenne ned Tesla: “angående.”








[ad_2]

Se Kilden