Alexs globale ferdighetersuksess | NETT

Dec 10, 2022 | Diverse

Alexs globale ferdighetersuksess |  NETT

Elektriker Alex Rendall har blitt tildelt en prestisjetung Medallion for Excellence etter en enestående prestasjon på WorldSkills 2023-konkurransen i Salzburg, Østerrike.

Alex, som jobber for J Norris Electrical Contractor i Somerset, møtte 23 andre elektrikere fra hele verden i et ekstremt komplekst design- og installasjonsprosjekt som inkluderte kabling av et kontrollpanel og programmering av ulike bygningsautomasjonsfunksjoner. For å møte den internasjonale ferdighetsstandarden og -spesifikasjonen, måtte Alex også trene og jobbe med materialer og teknikker man vanligvis ikke møter i Storbritannia.

Etter å ha rangert på 6. plass globalt, mottok Alex den spesielle Medallion for Excellence som kun gis til de beste utøverne sammen med vinnerne av gull, sølv og bronse.

National Electrotechnical Training (NET) har kartlagt Alexs suksess siden han konkurrerte i SkillELECTRIC-konkurransen, arrangert av NET, i 2019. SkillELECTRIC er en del av WorldSkills-konkurransenettverket, noe som betydde at etter hans opptreden i SkillELECTRIC-finalen i 2019 startet Alex en reise som kulminerte med at han ble valgt ut til å representere den britiske elektriske industrien som en del av “Team UK”, på WorldSkills 2022.

I oppkjøringen til konkurransen i Østerrike gjennomgikk Alex et strengt treningsregime med WorldSkills treningsekspert, Geoff Shaw, for å omhyggelig planlegge og øve på de ulike elementene og ferdighetene som trengs for å konkurrere på internasjonalt nivå.

Apropos erfaringen hans sa Alex: “Det var fantastisk, bare å kunne komme opp dit og hente medaljen, å stikke av med noe for innsatsen min. Det var veldig hyggelig å kunne stå der med flagget mitt på scenen, det føltes veldig spesielt.

«Det har vært en stor prosess, en tre år lang prosess, og jeg vil bare takke alle for deres støtte; sjefen min James Norris for å ha gitt meg fri fra jobben, familien min for å støtte meg gjennom alt jeg trengte, og Geoff, som bare er en legende, trener meg, tar telefonen til å snakke med meg når det var nødvendig. Så tusen takk til alle.»

Alex har nå potensialet til å konkurrere på EuroSkills 2023-arrangementet som skal holdes i Gdansk, Polen, mens neste SkillELECTRIC-konkurranse vil åpne for påmeldinger neste februar. De som presterer godt på SkillELECTRIC kan være kvalifisert til å konkurrere på fremtidige EuroSkills- og WorldSkills-arrangementer, den neste er WorldSkills 2024 i Lyon, Frankrike.

For å finne ut mer om SkillELECTRIC, klikk her

Ta kontakt med oss ​​når du trenger en Agder-elektriker!

Kristiansand Elektriker leverer elektrikertjenester i blant annet Kristiansand, Sogndalen, Sgen, Mandal, Lillesand, Grimstad og Arendal. Enten du har et lite eller stort oppdrag, kan vi bistå deg. Blant våre tjenester er nye sikringsskap, reparasjoner av elektriske anlegg, energisparesystemer for smarthus m.m. Vi kan hjelpe deg med gode elektrikere.

Kilde

Er jacuzzi og boblebad det samme?

Er jacuzzi og boblebad det samme?

Er jacuzzi og boblebad det samme? Boblebad er badekar med utvidet funksjonalitet der vannet sirkulerer kontinuerlig, også kalt massasjebad eller jacuzzi. Men er disse begrepene helt like, eller er det noen forskjeller? La oss ta en nærmere titt. Hva er et boblebad? Et...

Hvor mye koster en elektriker i timen?

Hvor mye koster en elektriker i timen?

Hvor mye koster en elektriker i timen? Som regel tar elektrikeren betalt per time, men noen ganger kan de også tilby fastpris for enkelte tjenester. Timeprisen kan variere mellom elektrikerfirmaer, men det er vanlig å ta et sted mellom 700 og 1.100 kroner i timen....

Rehabilitere strømanlegget i en enebolig

Rehabilitere strømanlegget i en enebolig

Rehabilitere strømanlegget i en enebolig Å rehabiliterere strømanlegget i en enebolig kan være en krevende, men viktig oppgave. Et gammelt og utdatert strømanlegg kan være farlig, og det å oppgradere det er essensielt for å sikre et trygt og pålitelig elektrisk system...