Produkttest: Olsons takmonterte uttrekkbare stikkontakt

Dec 14, 2022 | Diverse

Produkttest: Olsons takmonterte uttrekkbare stikkontakt

Steve Hewish, godkjent elektriker hos Turrell’s, vurderer Olsons takmonterte uttrekkbare stikkontakt.

Olson er kjent for å ha et sterkt rykte som et av vår bransje sine fremste merkevarer for kraftdistribusjonssystemer, som stikkontakter for serverrom eller kommersielle/industrielle installasjoner.

Nylig hadde jeg muligheten til å prøve ut en av Olsons nye takmonterte uttrekkbare stikkontakter og kan ærlig si at det har vært et privilegium!

UK produksjon

De er bygget med pulverlakkert stål for å sikre lang levetid og motstand mot de daglige støtene og støtene som uunngåelig oppstår i tøffe miljøer.

Montert i disse stålskapene er det metallkledd tilbehør av god kvalitet, slik at du kan fullføre jobben med et profesjonelt utseende, som de fleste kunder foretrekker fremfor en “slap dash”-installasjon som like gjerne kan holdes sammen med bøyle og kabelbånd.

Jeg var veldig glad for å høre at Olson fortsatt produserer i Storbritannia og har motstått fristelsen til å ta ruten til så mange andre merker og spare kostnader fra driften ved å drive ut produksjonen andre steder. Kvaliteten på britisk produserte produkter blir mer og mer merkbar i disse dager, og du kan umiddelbart se at det er god produksjon bak dem.

Støttemekanismer

Heldigvis klarer Olson å tråkke den fine kanten av sverdet veldig bra prismessig, noe som jeg synes er veldig konkurransedyktig når man vurderer kvaliteten og levetiden man får.

En fin støttemekanisme som Olson har satt på plass for installatører er ‘Product Finder’-verktøyet som lar deg velge produktene du trenger, og hvis kunden har budsjettet for en uttrekkbar stikkontakt, kan de bestille en separat. Hvis de bare vil ha en fast hengende stikkontakt i stedet, kan de bestille takkontaktene uten retraktorenheten, og sparer seg penger på installasjonen.

Totalt sett har jeg hatt en veldig god opplevelse med dette produktet (og Olson-produkter generelt), og det er absolutt et merke jeg vil se etter for fremtidige installasjoner. Forhåpentligvis vil teamet der fortsette å flagge for britisk produksjon i fremtiden og fortsette å produsere kvalitetsprodukter for det elektriske installasjonsmarkedet.

For å få flere produktdetaljer, klikk her

Vi er elektrikerne i Agder du kan stole på!

Vi holder til i Kristiansand, samt i Agders byer, og kan hjelpe deg med ditt elektrikerbehov. Vi kan hjelpe deg med elektriske problemer, smarthusløsninger, bytte av varmtvannsbeholder, med mer. I tillegg til Sogndalen, Søgne, Mandal, Arendal, Lillesand, Grimstad, og andre deler av Agder, kan vi tilby deg våre tjenester. Ta gjerne kontakt med oss.

Kilde

Er jacuzzi og boblebad det samme?

Er jacuzzi og boblebad det samme?

Er jacuzzi og boblebad det samme? Boblebad er badekar med utvidet funksjonalitet der vannet sirkulerer kontinuerlig, også kalt massasjebad eller jacuzzi. Men er disse begrepene helt like, eller er det noen forskjeller? La oss ta en nærmere titt. Hva er et boblebad? Et...

Hvor mye koster en elektriker i timen?

Hvor mye koster en elektriker i timen?

Hvor mye koster en elektriker i timen? Som regel tar elektrikeren betalt per time, men noen ganger kan de også tilby fastpris for enkelte tjenester. Timeprisen kan variere mellom elektrikerfirmaer, men det er vanlig å ta et sted mellom 700 og 1.100 kroner i timen....

Rehabilitere strømanlegget i en enebolig

Rehabilitere strømanlegget i en enebolig

Rehabilitere strømanlegget i en enebolig Å rehabiliterere strømanlegget i en enebolig kan være en krevende, men viktig oppgave. Et gammelt og utdatert strømanlegg kan være farlig, og det å oppgradere det er essensielt for å sikre et trygt og pålitelig elektrisk system...