Tesla byr på redesignet julegavekort; synker prisen på veggkontakten

Dec 15, 2022 | Elbil og elbil ladere

[ad_1]

Tesla oppdaterte butikkgavekortet for å gjenspeile feriedesignet og reduserte prisen på veggkontakten med $50.

Tesla oppdaterte designet på gavekortet til Tesla-butikken, som matcher designet til Tesla…and Chill-teppet og Model Xmas-feriegenseren (unntatt i farger), som for øyeblikket er utsolgt. Designet har to Cybertrucks nederst, ordet Tesla stavet ut i fonten, og S3XY-linjen øverst.

Kreditt: Tesla

Tesla-veggkontakten gir opptil 44 miles rekkevidde per time med lading og kommer med en 24-fots kabel og gir en praktisk måte for Tesla-eiere å lade kjøretøyene sine hjemme.

Sawyer Merrit la først merke til endringene på onsdag og delte den på Twitter. Arkivnettstedet, Wayback Machine, viser at den siste datoen Wall Connector var $400 den 11. desember, som var bare tre dager siden.

Tesla la til noen få andre varer til butikken sin i november, og selv om det ble utsolgt av de fleste av dem, er det begrensede opplaget Sipping Glasses og de nylig lagt til hattene fortsatt tilgjengelig i butikken. To av toppselgerne var de to ryggsekkene. Den ene er hvit, og den andre er svart, og Tesla kalte dem Mega [back] Pack og Mega [mini] Pakke. Rutekruset, som ble utsolgt til $30 hver, ble også lagt til i november.

Avsløring: Johnna er en $TSLA-aksjonær og tror på Teslas oppdrag.

Din tilbakemelding er velkommen. Hvis du har kommentarer eller bekymringer eller ser en skrivefeil, kan du sende meg en e-post på [email protected]. Du kan også nå meg på Twitter på @JohnnaCrider1.

Teslarati er nå på TikTok. Følg oss for interaktive nyheter og mer. Teslarati er nå på TikTok. Følg oss for interaktive nyheter og mer. Du kan også følge Teslarati på LinkedIn, Twitter, Instagramog Facebook.

Tesla byr på redesignet julegavekort; synker prisen på veggkontakten








[ad_2]

Se Kilden