F-150 Lightning-priser, Toyota V2G, Tesla og Nissan topp EV-pålitelighet: Dagens bilnyheter

Dec 16, 2022 | Elbil og elbil ladere

[ad_1]

Kia EV6 er blant de best rangerte elbilene for pålitelighet. Toyota kobler seg til et verktøy for å teste toveis lading av elbiler. Og vi ser på Ford F-150 Lightning som finalisten for Best Car To Buy – og finner ut at den bare har økt i pris med tusenvis. Dette og mer, her på Green Car Reports.

Ford F-150 Lightning har revolusjonert pickupen – ved å gjøre den helt elektrisk, legge til funksjonalitet lastebilsettet vil sette pris på, og ellers ikke rote med mye. Den løpske etterspørselen er allerede bevis på at Ford er inne på noe, og den fortjener lett sin plass som en Green Car Reports Best Car To Buy 2023-finalist.

Når det er sagt, har Ford hevet prisene på F-150 Lightning nok en gang. Denne gangen er kostnaden for basis Lightning Pro, med standard batteri for 240 miles, på $57 869—nesten 40% høyere enn tidligere i år. Det får oss til å lure på om disse lastebilene fortsatt fungerer som et fristende inngangspunkt for Ford Pro-flåtetjenester.

Toyota har slått seg sammen med et Texas-verktøy for å lansere et lite pilotprosjekt der det skal studere kjøretøy-til-nett (V2G)-teknologi for å jevne rutenettet. Selv om Toyota allerede har studert bruken av hydrogenbrenselceller for en slik rolle, er dette den første amerikanske testen med et elektrisk kjøretøy med batteri.

I følge de siste dataene fra Consumer Reports, er Tesla og Nissan ledende i EV-pålitelighet. Forbrukerorganisasjonen rangerte Kia EV6, Tesla Model 3 og Nissan Leaf blant de mest pålitelige – selv om den fortsatt bemerket at hybridbiler presterer bedre enn elbiler i pålitelighet.

__________________________________

Følg Green Car Reports på Facebook og Twitter



[ad_2]

Se Kilden