Laget 2 mål: kan du foreslå et multimeter jeg bør bruke for høyspennings- og strømtesting? | Megger

Dec 21, 2022 | Diverse

Laget 2 mål: kan du foreslå et multimeter jeg bør bruke for høyspennings- og strømtesting?  |  Megger

Jobber du på egenhånd? Trenger du noen tekniske råd? Vet du ikke hvor du skal henvende deg? Det tekniske teamet hos Megger svarer på de siste tekniske spørsmålene fra sluttbrukere.

DU SPØR:

I ÅR HAR JEG BRUKT ET GAMMEL MULTIMETER TIL GRUNNLEGGENDE TESTING, MEN DET GJØR EGENTLIG IKKE ALT JEG VIL, SOM Å MÅLE SPENNINGER HØYERE ENN 600 V OG GJEMME OPP TIL 100 A. KAN DU FORESLÅ ET ERSTATNING?

MEGGER SIER:

Det høres ut som den nye Megger MET1000 multitesteren er akkurat det du trenger. Den måler AC- og DC-spenninger på opptil 1000 V og tilbyr berøringsfri AC-strømmåling opp til 200 A. Den vil også sjekke motstand/kontinuitet opp til 50 kΩ.

En flott sikkerhetsfunksjon er at den vil advare deg om farlige testspenninger, selv om batteriene er utslitte eller ikke montert. Andre funksjoner inkluderer enpolet testing, måling av rushstrøm og faserotasjonsindikasjon.

Den gir ekte RMS-avlesninger, og hvis du bruker den på en krets beskyttet av en jordfeilbryter eller RCBO, vil den ikke utløse enheten. Den har en stor tydelig digital skjerm for resultater sammen med et eget søylediagram, og det er et datahold-alternativ som er veldig praktisk når du jobber med kabler som er vanskelige å få tilgang til.

Hovedskjermen er bakgrunnsbelyst, og det er til og med en lyssterk innebygd lommelykt som hjelper deg med å jobbe sikrere på mørke steder. Hvis du vil ha enda mer, har MET1000 utskiftbare testledninger, en CAT IV 600 V sikkerhetsvurdering, og den kommer med en praktisk belteveske.

Du vil lure på hvordan du noen gang klarte deg uten den!

For å se Megger MET1000 produktdatablad, klikk her

Vi er en pålitelig elektriker i Agder dersom du trenger assistanse!

Kristiansand Elektrikerselskap leverer elektrotjenester i Kristiansand, Sogndalen, Sgen, Mandal, Lillesand, Grimstad og Arendal. Alle oppdragsstørrelser er velkomne. Ved hjelp av vårt team kan du bytte ut et sikringsskap, fikse elektriske systemer, installere energisparende smarthussystemer og mye mer. Ser du etter en god elektriker, ta kontakt med oss.

Kilde

Er jacuzzi og boblebad det samme?

Er jacuzzi og boblebad det samme?

Er jacuzzi og boblebad det samme? Boblebad er badekar med utvidet funksjonalitet der vannet sirkulerer kontinuerlig, også kalt massasjebad eller jacuzzi. Men er disse begrepene helt like, eller er det noen forskjeller? La oss ta en nærmere titt. Hva er et boblebad? Et...

Hvor mye koster en elektriker i timen?

Hvor mye koster en elektriker i timen?

Hvor mye koster en elektriker i timen? Som regel tar elektrikeren betalt per time, men noen ganger kan de også tilby fastpris for enkelte tjenester. Timeprisen kan variere mellom elektrikerfirmaer, men det er vanlig å ta et sted mellom 700 og 1.100 kroner i timen....

Rehabilitere strømanlegget i en enebolig

Rehabilitere strømanlegget i en enebolig

Rehabilitere strømanlegget i en enebolig Å rehabiliterere strømanlegget i en enebolig kan være en krevende, men viktig oppgave. Et gammelt og utdatert strømanlegg kan være farlig, og det å oppgradere det er essensielt for å sikre et trygt og pålitelig elektrisk system...