Produkttest: Multifunksjonstang fra Engex

Dec 23, 2022 | Diverse

Produkttest: Multifunksjonstang fra Engex

Steve Hewish jobber overtid denne måneden når han får tak i en 200 mm multifunksjonstang med høy innflytelse fra Engex.

Hvis du, som meg, er en av dem som hater å bytte verktøy hvert femte minutt mens du utfører en jobb, har denne multifunksjonstangen fra Engex gitt et kjærkomment svar.

Med muligheten til å kutte, bøye og krympe kabler i én enhet, klarer tangens design fortsatt å holde vekten på et minimum i hylsterlommene eller gripevesken.

Disse tangene er laget av kromvanadiumstål og er dropsmidd og varmebehandlet. Induksjonsherdede skjærekanter tilfører litt ekte bite, komplimentert av de taggete gripeflatene.

Selvfølgelig finnes det dyrere merker på markedet, men når det gjelder verdi for pengene må jeg si at disse Engex multifunksjonstangene er vanskelige å slå. Jeg vil anbefale dem som et praktisk lite tillegg til enhver lærling eller tidstjente elektrikeres verktøyveske.

For å få flere produktdetaljer, klikk her

Vi er elektrikerne i Agder du kan stole på!

Vi holder til i Kristiansand, samt i Agders byer, og kan hjelpe deg med ditt elektrikerbehov. Teamet vårt dekker dine behov enten det er å fikse et elektrisk system, installere en energibesparende smarthusløsning eller bytte ut en varmtvannsbeholder. Vårt tjenesteområde omfatter Sogndalen, Søgne, Mandal, Arendal, Lillesand, Grimstad, og mange andre byer i Agder. Hvis du har spørsmål, ikke nøl med å kontakte oss.

Kilde

Er jacuzzi og boblebad det samme?

Er jacuzzi og boblebad det samme?

Er jacuzzi og boblebad det samme? Boblebad er badekar med utvidet funksjonalitet der vannet sirkulerer kontinuerlig, også kalt massasjebad eller jacuzzi. Men er disse begrepene helt like, eller er det noen forskjeller? La oss ta en nærmere titt. Hva er et boblebad? Et...

Hvor mye koster en elektriker i timen?

Hvor mye koster en elektriker i timen?

Hvor mye koster en elektriker i timen? Som regel tar elektrikeren betalt per time, men noen ganger kan de også tilby fastpris for enkelte tjenester. Timeprisen kan variere mellom elektrikerfirmaer, men det er vanlig å ta et sted mellom 700 og 1.100 kroner i timen....

Rehabilitere strømanlegget i en enebolig

Rehabilitere strømanlegget i en enebolig

Rehabilitere strømanlegget i en enebolig Å rehabiliterere strømanlegget i en enebolig kan være en krevende, men viktig oppgave. Et gammelt og utdatert strømanlegg kan være farlig, og det å oppgradere det er essensielt for å sikre et trygt og pålitelig elektrisk system...