The Training Ground: Hva gjør NET for å samle inn og handle på kandidatenes tilbakemeldinger på AM2?

Dec 29, 2022 | Diverse

The Training Ground: Hva gjør NET for å samle inn og handle på kandidatenes tilbakemeldinger på AM2?

Q. Jeg ser mye snakk på nettet om AM2 og folk som kommenterer opplevelsen deres. Hva gjør NET for å samle inn og handle på kandidatenes tilbakemeldinger?

NET har alltid proaktivt søkt tilbakemeldinger fra kandidater for å samle synspunkter på vurderingen deres. I mange år ble dette gjort via en nettbasert spørreundersøkelse fullført på slutten av hver innledende AM2-vurdering. I løpet av nesten en 10-årsperiode samlet vi over 41 000 svar.

Siden 2019 har et uavhengig profesjonelt forskningsorgan gjennomført vår kundeundersøkelse for å gi oss det mest autoritative bildet av kandidattilfredshet. Alle kandidater som fullfører sin vurdering mottar en tekstmelding med en lenke til en tilbakemeldingsundersøkelse, som inkluderer både lukkede og åpne spørsmål med muligheter for detaljerte og spesifikke kommentarer.

Den elektroniske undersøkelsen utfyller ansikt-til-ansikt og ekstern tilbakemelding som NET Technical Development Managers samler inn når de snakker med kandidater rett etter vurderingen.

Vi oppfordrer alle til å være omfattende i sine tilbakemeldinger og ta opp eventuelle presserende problemer med NET umiddelbart. Det er ofte frustrerende når påstander eller klager reises over sosiale mediekanaler i stedet for direkte til oss, siden vi ikke har noen måte å autentisere eller etterforske.

Der det er mulig, vil NET se på måter å forbedre vurderingen på, og ta hensyn til tilbakemeldinger. Nylige eksempler inkluderer å dele opp del A av vurderingen i mindre gjentakelsesbiter, for å spare tid og penger for kandidaten, og tillate at visse personlige håndverktøy kan brukes under vurderingen. Begge disse endringene kom som svar på tilbakemeldinger fra kandidater.

Kundekommentarer lar oss jevnlig gjennomgå kandidatopplevelser og NET-senternettverket, for å fortsette vår syklus med løpende tilbakemeldinger og forbedringer. Så vennligst ta opp problemer med NET direkte, eller sørg for å fullføre NET tilbakemeldingsundersøkelsen etter vurderingen.

Lær mer ved å besøke NET-nettstedet her

Ta kontakt med oss ​​når du trenger en Agder-elektriker!

Kristiansand Elektriker leverer elektrikertjenester i blant annet Kristiansand, Sogndalen, Sgen, Mandal, Lillesand, Grimstad og Arendal. Uansett størrelse på oppdraget ditt, kan vi hjelpe deg. Ved hjelp av vårt team kan du bytte ut et sikringsskap, fikse elektriske systemer, installere energisparende smarthussystemer og mye mer. Å få gode elektrikere på din side er enkelt når du kontakter oss.

Kilde

Er jacuzzi og boblebad det samme?

Er jacuzzi og boblebad det samme?

Er jacuzzi og boblebad det samme? Boblebad er badekar med utvidet funksjonalitet der vannet sirkulerer kontinuerlig, også kalt massasjebad eller jacuzzi. Men er disse begrepene helt like, eller er det noen forskjeller? La oss ta en nærmere titt. Hva er et boblebad? Et...

Hvor mye koster en elektriker i timen?

Hvor mye koster en elektriker i timen?

Hvor mye koster en elektriker i timen? Som regel tar elektrikeren betalt per time, men noen ganger kan de også tilby fastpris for enkelte tjenester. Timeprisen kan variere mellom elektrikerfirmaer, men det er vanlig å ta et sted mellom 700 og 1.100 kroner i timen....

Rehabilitere strømanlegget i en enebolig

Rehabilitere strømanlegget i en enebolig

Rehabilitere strømanlegget i en enebolig Å rehabiliterere strømanlegget i en enebolig kan være en krevende, men viktig oppgave. Et gammelt og utdatert strømanlegg kan være farlig, og det å oppgradere det er essensielt for å sikre et trygt og pålitelig elektrisk system...