Du kan kjøpe elektriske støtfangerbiler fra Kina, men du bør ikke

Jan 8, 2023 | Elbil og elbil ladere

[ad_1]

Noe av det kuleste med alle de rare elektriske kjøretøyene vi finner på Alibaba, er at mange av dem tilsynelatende kommer fra gjenstander du aldri forventer å se på veien. Ta en tigerformet buss eller et hus på hjul. Andre ganger får du ting som teknisk sett er kjøretøy, men som likevel aldri bør være i nærheten av en faktisk vei. Og det får meg til å ønske å gjøre akkurat det, ved å kjøpe en av disse elektriske støtfangerbilene for å kjøre rundt i nabolaget mitt.

Velkommen til Awesomely Weird Alibaba Electric Vehicle of the Week, støtfangerbilutgaven!

Her er tingen – da jeg var liten, kom det en gigantisk pinne ut av støtfangerbiler. Du må ri rundt på et uhyggelig ostehøvelgulv mens en metallisk klesstang med et skohorn av tinnfolie skapte gnister over hodet ditt.

Klassisk barnekjøring.

Men tilsynelatende vil ungdommen i disse dager aldri kjenne spenningen ved en tur i fornøyelsespark som kunne tenkes å ha elektrisk støt hvis de var høye nok.

Det er fordi det er en ny type støtfangerbiler som treffer triste, tørket opp og fornøyelsesparker med penger som knapt sliter med å henge på. Disse nye batteridrevne støtfangerbilene bærer kanskje ikke den samme susingen og knitringen som de gamle skolemodellene, men de har en forløsende kvalitet: du kan kjøre dem hvor som helst.

Uten å sitte fast i den utpekte og elektrifiserte støtfangerbilens thunderdome, kan du kjøre så langt du vil. Eller i det minste så langt batteriet vil vare.

Støtfangerbilene bruker et 48V system sammenkoblet med en 500W motor. Det betyr at de er omtrent like kraftige som en gjennomsnittlig elektrisk sykkel som kan nå 32 km/t.

Dessverre vil disse tingene knapt få deg til en tredjedel av den hastigheten. Men vet du hva som skjer når du girer ned hastigheten? Dreiemomentet skulle skyte i været, noe som betyr at disse sugekoppene sannsynligvis kunne måneskinn som flytraktorer. Gjør deg!

Du kommer garantert ikke raskt noen vei med en maksimal hastighet på 6 mph (10 km/t), men du kommer definitivt til å ankomme med stil.

Du har sannsynligvis allerede tapt løpet for å bli den første i byen med en fancy ny F150 Lightning eller Rivian. Hvorfor ikke prøve å være en annen type først?

Det vil ikke engang koste deg så mye. Hva om jeg fortalte deg at jeg kunne sette deg i denne slemme gutten for en kul femten hundre dollar? *slår hetten*

Det er riktig. 1500 dollar er alt som trengs for å bli den stolte nye eieren av en batteridrevet støtfangerbil.

Og det er ikke alt du får. Hvis lavbudsjettmarkedsføringsvideoen nedenfor er noen indikasjon, kommer støtfangerbilen også med en haug med ved som “tilbehør”.

Og ikke engang få meg i gang på den fantastiske listen over funksjoner.

Batteristøtfangerbilen leveres komplett med “skinn”-seter, anti-skli ratt, LED-belysning, høyttalere som kan spille av MP3-miksen din fra et SD-kort, og et slagfast karosseri.

I tillegg er de superenkle å parkere takket være deres 360 graders svingevne. Og hvis du noen gang ved et uhell kysset en annen bil mens du gled inn på stedet, kan du bare trekke på skuldrene på eieren og peke på turen. Hva forventet de, det er en støtfanger bil.

Så mye som jeg gjerne vil få noen av disse og gjøre et parkeringshus til en barnebursdag, tror jeg at jeg tar en pause fra mine rare Alibaba-bestillinger foreløpig.

Jeg har fortsatt den elektriske båten min som skal pakkes ut, og jeg er ikke sikker på om det er plass til et dusin støtfangerbiler. Du bør absolutt ikke kjøpe en heller. Men hvis du gjør det, vil jeg høre alt om det!

FTC: Vi bruker inntektstjenende auto affiliate-lenker. Mer.

[ad_2]

Se Kilden