Den forsvinnende handlingen: D-Lines kabelhåndtering for elbilladerinstallasjoner

Jan 15, 2023 | Diverse

Den forsvinnende handlingen: D-Lines kabelhåndtering for elbilladerinstallasjoner

Vi lærer mer om hvordan D-Lines produkter kom til unnsetning da et elektrofirma ble møtt med utfordringen med å få en kundes EV-kabel til å “forsvinne”.

Akkurat som vi streber etter innovasjon og hele tiden presser på for forbedringer av produktene våre, så setter vi pris på når innovative elektrikere bruker produkter til å skape nye og bedre måter å utføre oppgaver på.

Et nylig eksempel kom fra Adam Stears fra SOTA Electrical i Fareham, da han tok opp en kundes utfordring om å “få ladekabelen til elbiler til å forsvinne”.

Hvis det hørtes mer egnet ut for en tryllekunstner enn en elektriker, når kanalisering av veggen var upraktisk, forsto Adam likevel kundens forbehold om ellers å ha den pansrede kabelen til å se iøynefallende og “industriell” ut på husets front med magnolia-finish.

Forsvinnende handling

Med litt smart tenkning utenfor boksen, ble EV-laderkabelen gjort “usynlig” av en D-Line-kombinasjon av 50×25 mm 1/2-rund trunking og EVFIX10-17 justerbare klips. Trer ble enkelt installert med D-Fix brannklassifiserte skruer.

Doncaster EV Ultra-kabelen med en diameter på 16 mm ble tett festet med “Wrap & Lock”-designen til D-Line Justerbare klips (justerbar for å feste kabeldiametre mellom 10-17 mm), før D-Line hengslede lokkstamme ble lukket med klikklås. .

Denne raske og enkle å installere 18th Edition-kompatible løsningen ble kommentert som “enestående, for ikke å skille seg ut!”. Kostnaden for D-Line 50×25 mm kanaler var en liten pris å betale, siden den ble blandet med eiendommen for å gi en fantastisk kvalitet på finish … og en veldig fornøyd kunde!

Se produktomtalen/installasjonen fra SOTA Electrical her

For å få mer informasjon om D-Line-serien, klikk her

Stol på oss for elektrohjelp i Agder!

Det er et elektrikerfirma i Agder som leverer elektrotjenester i Kristiansand, Sogndalen, Sgen, Mandal, Lillesand, Grimstad, og Arendal. Små og store oppdrag er ikke noe problem for oss. Ved hjelp av vårt team kan du bytte ut et sikringsskap, fikse elektriske systemer, installere energisparende smarthussystemer og mye mer. For gode elektrikere, kontakt oss.

Kilde

Er jacuzzi og boblebad det samme?

Er jacuzzi og boblebad det samme?

Er jacuzzi og boblebad det samme? Boblebad er badekar med utvidet funksjonalitet der vannet sirkulerer kontinuerlig, også kalt massasjebad eller jacuzzi. Men er disse begrepene helt like, eller er det noen forskjeller? La oss ta en nærmere titt. Hva er et boblebad? Et...

Hvor mye koster en elektriker i timen?

Hvor mye koster en elektriker i timen?

Hvor mye koster en elektriker i timen? Som regel tar elektrikeren betalt per time, men noen ganger kan de også tilby fastpris for enkelte tjenester. Timeprisen kan variere mellom elektrikerfirmaer, men det er vanlig å ta et sted mellom 700 og 1.100 kroner i timen....

Rehabilitere strømanlegget i en enebolig

Rehabilitere strømanlegget i en enebolig

Rehabilitere strømanlegget i en enebolig Å rehabiliterere strømanlegget i en enebolig kan være en krevende, men viktig oppgave. Et gammelt og utdatert strømanlegg kan være farlig, og det å oppgradere det er essensielt for å sikre et trygt og pålitelig elektrisk system...