Retrofit Academy Awards søker fortreffelighet innen ettermontering

Jan 22, 2023 | Diverse

Retrofit Academy Awards søker fortreffelighet innen ettermontering

Oppføringer for The Retrofit Academy Awards er nå åpne! Etter suksessen i 2022, har prisene som mål å anerkjenne og vise frem viktigheten av ettermonteringsprosjekter av høy kvalitet over hele Storbritannia, med vinnere annonsert på Futurebuild 2023, en av årets største begivenheter for fagfolk som jobber i det bygde miljøet.

David Pierpoint, administrerende direktør ved Retrofit Academy, sa: «Å vinne en av disse prisene vil identifisere de lyseste stjernene i vår bransje. Disse prisene anerkjenner fortreffelighet på tvers av de to utfordringene med å øke kvaliteten og omfanget av ettermontering i Storbritannia. De vil identifisere de ledende fagpersonene som setter sitt preg i PAS 2035-æraen.”

Ved å støtte suksess og fremheve prosjektene som støtter Storbritannias mål om å oppnå netto null, er det åtte kategorier i Retrofit Academy Awards å delta. I tillegg til å øke troverdigheten, siktet prisene til å anerkjenne de stigende stjernene i bransjen og vise frem det harde arbeidet og dedikasjonen som går inn i fremragende ettermonteringsprosjekter over hele Storbritannia, som gjøres på alle nivåer, inkludert ettermonteringskoordinatorer, installatører, sosial boligbygging, lokale myndighetsleveranseprogrammer og individuelle prosjekter.

Det prestisjetunge dommerpanelet, med over 100 års kollektiv erfaring i ettermonteringsindustrien, vil være på utkikk etter fortreffelighet innen service, konsekvent levering av høykvalitetsarbeid og en bevist forpliktelse til PAS 2035-prinsippene.

Nominer deg selv, bedriften din eller en annen person eller bedrift i en av de åtte priskategoriene:

  • Årets ettermonteringskoordinator
  • Årets ettermonteringsbedømmer
  • Årets ettermonteringsentreprenør
  • Årets ettermonterte designer
  • Ettermonteringsvurdering og koordineringstjeneste
  • Retrofit Academy Graduate Award
  • Best Retrofit Employer Award
  • Beste lokale myndighets- eller sosialboligeroppgraderingsprogram

Caroline Best, Northern Ireland Housing Executive, vinner av The Retrofit Awards 2022 Small Project of the Year, sa: «Å vinne prisen var fantastisk for meg personlig og som organisasjon. Det fremhevet virkelig oppmerksomheten på detaljer vi la på tekniske løsninger, og i tillegg til å forbedre sosial bolig, fokuserte vi virkelig på å sørge for at vi fikk detaljene riktig. Å ha det anerkjent av TRA var virkelig deilig.»

Prisene vil bli delt ut på Futurebuild, på ExCel, London kvelden etter arrangementet tirsdag 7. mars 2023. Søknad stenger 31. januarst.

For å finne ut mer, klikk her

Vi er elektrikerne i Agder du kan stole på!

Det er et elektrikerfirma i Agder som leverer elektrotjenester i Kristiansand, Sogndalen, Sgen, Mandal, Lillesand, Grimstad, og Arendal. Uansett hvor stort eller lite prosjektet ditt er, kan vi hjelpe. Vi kan installere smarte hjemmeautomatiseringssystemer, fikse elektriske systemer, bytte sikringsskap og mer. Trenger du hjelp av en god elektriker, ta kontakt med oss.

Kilde

Er jacuzzi og boblebad det samme?

Er jacuzzi og boblebad det samme?

Er jacuzzi og boblebad det samme? Boblebad er badekar med utvidet funksjonalitet der vannet sirkulerer kontinuerlig, også kalt massasjebad eller jacuzzi. Men er disse begrepene helt like, eller er det noen forskjeller? La oss ta en nærmere titt. Hva er et boblebad? Et...

Hvor mye koster en elektriker i timen?

Hvor mye koster en elektriker i timen?

Hvor mye koster en elektriker i timen? Som regel tar elektrikeren betalt per time, men noen ganger kan de også tilby fastpris for enkelte tjenester. Timeprisen kan variere mellom elektrikerfirmaer, men det er vanlig å ta et sted mellom 700 og 1.100 kroner i timen....

Rehabilitere strømanlegget i en enebolig

Rehabilitere strømanlegget i en enebolig

Rehabilitere strømanlegget i en enebolig Å rehabiliterere strømanlegget i en enebolig kan være en krevende, men viktig oppgave. Et gammelt og utdatert strømanlegg kan være farlig, og det å oppgradere det er essensielt for å sikre et trygt og pålitelig elektrisk system...