Samsung “Does the SmartThings” på CES 2023

Jan 24, 2023 | Smarthus

Vi brakte «Rolig» til CES 2023, med en nærmere titt på hvordan SmartThings sømløst kan integreres i hverdagen gjennom våre siste innovasjoner. Mens mange av kunngjøringene våre skilte seg ut blant utstillerne, fikk den nye SmartThings Station mest buzz og spenning fra både media og industri. Vil du vite mer? Les videre for alle våre høydepunkter og fremtredende kunngjøringer.

Gir ro til vår tilkoblede verden

Vi mener at ditt smarte hjem bør fungere for deg – og skape et bærekraftig, trygt, praktisk (og til og med morsomt) bomiljø. Mens vi har store drømmer om hvordan en rolig tilkoblet verden ser ut, demonstrerte vi det på CES gjennom onboarding-opplevelsen. I 2023, når du kjøper en Samsung-enhet, vil SmartThings ganske enkelt spørre deg om du vil legge den til i ditt tilkoblede hjem. I stedet for flere trinn for å gå ombord på enheten, trenger du bare å svare ja eller nei, noe som gjør det mer praktisk for deg å oppleve tilkoblet, smart livsstil.

Hub overalt

For å videreføre oppdraget vårt for Hub Everywhere, introduserte vi to nye Matter-kompatible huber for 2023: TV-ene våre og den nye SmartThings Station, en kompakt, trådløs lader som også fungerer som en hub for å koble til smarthjemenhetene dine og lage rutiner. Klar for seng? Bare programmer stasjonen til automatisk å slå av lys og TV for en tilpasset nattrutine.

Bærekraft

Energisparing er viktigere nå enn noen gang, og derfor setter vi bærekraft i kjernen av brukeropplevelsen vår. På CES kunngjorde vi våre initiativer for bærekraftig livsstil og forpliktelse til å gjøre Net Zero Homes til en realitet med SmartThings Energy – et verktøy som vil gi deg sanntidsdata om energi-, vann- og naturgassforbruket ditt for å hjelpe deg med å redusere karbon fotavtrykk (og din månedlige energiregning). På grunn av vårt bærekraftarbeid, er vår tilkoblede hjem-opplevelse det første massemarkedet for Smart Home Energy Management System (SHEMS) som oppnår Energy Star-sertifisering.

SmartThings i nyhetene

Med vekt på vår innovative teknologi og smarthusløsning mottok vi mange priser og utmerkelser under CES 2023. En av de mest bemerkelsesverdige er “Best of CES”-prisen fra Engadget for vår evne til å kontrollere tilkoblede enheter i hele hjemmet sømløst. Vi fikk også prisen “CES Innovations” fra Consumer Technology Association (CTA) for å gjøre smarthusteknologi mer tilgjengelig og brukervennlig.

Utmerkelsene stoppet ikke der. For å sementere vår status som den mest allsidige og omfattende smarthusløsningen på markedet, ble vi omtalt på tvers av topplag, teknologi og forbrukermedier, inkludert Bloomberg, The Verge, CNET, TechCrunch, Men’s Journal og USA Today’s Reviewed.

CES 2023 var en suksess, og vi kunne ikke ha gjort det uten våre partnere, kunder og ansatte. Følg med for flere oppdateringer om våre nyeste produkter og innovasjoner, ettersom vi viderefører vår forpliktelse til å skape ett enkelt hjemmesystem med en verden av muligheter.

Kategori:

Utvalgte, historier

Tagger:

Calm Tech, Calm Technology, CES, CES 2023, Net Zero Home, SHEMS, Smart Home, SmartThings, SmartThings App, SmartThings Energy, SmartThings Station, SmartThings Stories, Sustainability

Stol på oss for elektrohjelp i Agder!

Kristiansand Elektrikerselskap leverer elektrotjenester i Kristiansand, Sogndalen, Sgen, Mandal, Lillesand, Grimstad og Arendal. Du kan stole på oss for små eller store oppdrag. Vi kan installere smarte hjemmeautomatiseringssystemer, fikse elektriske systemer, bytte sikringsskap og mer. For gode elektrikere, kontakt oss.

Her er kilden til saken

Home Assistant samarbeider med KNX

Home Assistant samarbeider med KNX

Vi er glade for å kunngjøre at KNX Association offisielt har godkjent KNX-integrasjonen i Home Assistant. KNX Association vil samarbeide med KNX-teamet hos Home Assistant for å hjelpe til med vedlikehold av KNX-integrasjonen og strømlinjeforme brukeropplevelsen...

2023.7: Responding services – Home Assistant

2023.7: Responding services – Home Assistant

Home Assistant Core 2023.7! 🎉 The previous release was a big one, and this one is no different! This release brings in a change to Home Assistant, which we consider to be one of the biggest game changers of the past years: Services can now respond with data! 🤯 It is...