Hva betyr de nye UK Charger-forskriftene for deg? | Wallbox

Jan 27, 2023 | Diverse

Hva betyr de nye UK Charger-forskriftene for deg?  |  Wallbox

Storbritannia er godt på vei i overgangen til elektriske kjøretøy. I fjor gikk salget av nye elbiler forbi dieselmodeller i Storbritannia for første gang noensinne, 16,6 % og 13,6 % (SMMT, Car Registrations Market Share YTD 2022).

Som det skjer når bruken av ny teknologi vokser, begynner offentlige og institusjonelle reguleringer å tilpasse og justere reguleringer for å tillate vekst av teknologi, samtidig som de sørger for at det er trygt for forbrukerne.

På slutten av fjoråret trådte fase 2 av UK Smart Charge Points Regulations i kraft, og dekker ladere som brukes hjemme, på arbeidsplassen og enkelte steder med blandet bruk. Mens fase 1 var fokusert på initiativer designet for å bidra til å balansere det nasjonale nettet, har fase 2 lagt til elementer for å sikre økt cybersikkerhet og beskyttelse mot tukling for kunden.

Disse forskriftene for nye ladere hjemme og på arbeidsplassen er en del av å muliggjøre et mer fleksibelt og smartere energisystem i Storbritannia. Dette vil igjen muliggjøre fortsatt overgang til elbiler i tråd med regjeringens forpliktelse om å forby salg av nye bensin- og dieselbiler fra 2030.

Det er tre nøkkelelementer i hele regelverket;

Lading utenfor peak; Nye ladere vil inkludere en forhåndsinnstilt standard ladetid som er utenfor rushtiden. Topptider regnes for å være mellom 08.00 og 11.00, og 16.00 og 22.00 på hverdager. Hensikten med denne funksjonen er å oppmuntre brukere til å lade utenom peak energitimer, noe som har effekten av å redusere presset på det nasjonale nettet, samtidig som det gir brukerne økt fleksibilitet og potensielle kostnadsbesparelser (avhengig av deres strømtakst).

Randomiserte forsinkelser; Nye ladere vil også ha en randomisert forsinkelsesfunksjon. Dette er designet for å forhindre at alle ladepunkter starter lading samtidig. Den tilfeldige forsinkelsen kan være mellom 1 sekund og 10 minutter hver gang EV begynner å lade. Så det kan hende du opplever at ladeøkten din ikke starter på det nøyaktige planlagte tidspunktet, og du må kanskje ta hensyn til dette når du angir de planlagte ladetidene.

Cybersikkerhet og beskyttelse mot tukling; Fra og med fase 2 er det nå også pålagt å sørge for sikkerhet for ladepunktet (internt og eksternt f.eks. fysisk angrep) og personopplysningene til eieren og eventuelle andre sluttbrukere av ladepunktet.

Implementering av disse kravene er et viktig skritt mot bærekraftig bruk av elektrisitet til elbil-lading. Som tilhenger av bærekraftig teknologiadopsjon har Wallbox sikret vår smarthusladerPulsar Max, revisjon C, er i full overensstemmelse med både fase 1 og fase 2 i forskriften. I forberedelsene til denne endringen så vi nøye på hvert nytt krav for å vurdere hvordan vi best kan betjene markedet i Storbritannia (på tidspunktet for skriving av denne artikkelen gjelder disse forskriftene kun for Storbritannia på fastlandet). Pulsar Max er tilgjengelig for kjøp gjennom elektriske distributører og elektriske varegrossister i Storbritannia.

Hos Wallbox mener vi at smarthusladere skal gi kundene direkte kontroll over energiforbruket deres. Ved å bruke myWallbox-appen vår vil du kunne skreddersy timeplanen din for å passe ditt hjem, livsstil eller energitariffbehov, og også gå utover parametrene fastsatt av regelverket for å redusere påvirkningen din på nettet og miljøet, ved å sette mer detaljerte tidsplaner for lading, eller til og med lading med solcelleanlegget ditt hjemme gjennom vår Eco-Smart-programvare.

Salgsdirektøren vår i Storbritannia og Irland, Alan McCleave, sa: «Hos Wallbox hjalp tre av våre styrker oss med overgangen. Vi har våre egne produksjonsanlegg, et dedikert FoU-team for å utvikle og innlemme produktendringer raskt, og et lokalt team i Storbritannia som er oppdatert på endringer i markedet og i samråd med myndigheter og reguleringsorganer for å hjelpe og støtte våre kunder.»

De nye forskriftene vil bidra til å støtte Storbritannias overgang fra fossilt brensel til fornybare energikilder og forberede Storbritannia på den fortsatte veksten av folk som kjører renere, plug-in-kjøretøy.

Finn ut mer her

Vi er din lokale elektriker i Agder når du trenger hjelp!

I Kristiansand, samt i Agder byer, leverer vi elektrotjenester. Du kan kontakte oss dersom du trenger hjelp til å fikse et elektrisk anlegg, installere energibesparende smarthusløsninger, skifte varmtvannsbeholder eller annet. Er du i Sogndalen, Søgne, Mandal, Arendal, Lillesand, Grimstad eller en annen del av Agder fylke, er vi her for å hjelpe. Tilbakemeldingen din settes stor pris på.

Kilde

Er jacuzzi og boblebad det samme?

Er jacuzzi og boblebad det samme?

Er jacuzzi og boblebad det samme? Boblebad er badekar med utvidet funksjonalitet der vannet sirkulerer kontinuerlig, også kalt massasjebad eller jacuzzi. Men er disse begrepene helt like, eller er det noen forskjeller? La oss ta en nærmere titt. Hva er et boblebad? Et...

Hvor mye koster en elektriker i timen?

Hvor mye koster en elektriker i timen?

Hvor mye koster en elektriker i timen? Som regel tar elektrikeren betalt per time, men noen ganger kan de også tilby fastpris for enkelte tjenester. Timeprisen kan variere mellom elektrikerfirmaer, men det er vanlig å ta et sted mellom 700 og 1.100 kroner i timen....

Rehabilitere strømanlegget i en enebolig

Rehabilitere strømanlegget i en enebolig

Rehabilitere strømanlegget i en enebolig Å rehabiliterere strømanlegget i en enebolig kan være en krevende, men viktig oppgave. Et gammelt og utdatert strømanlegg kan være farlig, og det å oppgradere det er essensielt for å sikre et trygt og pålitelig elektrisk system...