Tesla Megapacks holder flyplassen og den amerikanske kystvaktstasjonen drevet under naturkatastrofer

Jan 30, 2023 | Elbil og elbil ladere

[ad_1]

Et Tesla Megapack-drevet mikronett i Nord-California har bidratt til å holde en flyplass og US Coast Guard-stasjon, beskrevet som en livline for regionen, drevet under naturkatastrofer.

Naturkatastrofer som jordskjelv og vinterstormer kan forårsake strømbrudd, og etterlate lokalsamfunn uten tilgang til viktige tjenester. Ved slike hendelser er det viktig å ha reservekraftsystemer på plass for å sikre kontinuitet i driften. Dette er nøyaktig hva mikronettet for ren energi på Arcata Airport og US Coast Guard Station i Humboldt County, California, har gjort.

Mikronettet består av et 2,2 MW solcellepanel og et 2,3 MW/9 MWh energilagringssystem som er laget av tre Tesla Megapacks.

Megapack er raskt i ferd med å bli den beste energilagringsløsningen for storskala energilagringsprosjekter.

Som vi nylig rapporterte, har Tesla distribuert rekordhøye 6,5 GWh energilagringskapasitet i fjor – en ny rekord først og fremst takket være en økning i Megapacks.

Det Megapack-drevne mikronettet i Humboldt County hadde en betydelig test sent i fjor i umiddelbar kjølvann av jordskjelvet med styrke 6,4 tidlig om morgenen sentrert i Ferndale. Den lot tusenvis av PG&E-kunder i Humboldt-området gå uten strøm.

Men mikronettet har holdt sine 19 kunder online, inkludert Arcata-Eureka flyplass og den tilstøtende US Coast Guard Air Base, som er kritiske for regionen, spesielt i en naturkatastrofe.

Dana Boudreau, direktør for infrastrukturplanlegging og drift, Redwood Coast Energy Authority (RCEA), kommenterte:

RCEA er den lokale regjeringens eier-operatør av mikronettgenereringssystemet, og selv om vi ikke forventet så strenge tester i den virkelige verden denne vinteren, overgikk systemet forventningene. Under et betydelig jordskjelv og flere store stormer leverte mikronettet pålitelig strøm under strømbrudd, slik at vår regionale flyplass og kystvakt kunne fokusere på sine kjerneoppdrag. RCEA vil fortsette arbeidet med å forberede regionen vår på fremtidige utfordringer og hjelpe våre essensielle tjenester til å være online når de er mest nødvendig.

I følge RCEA har det Megapack-drevne mikronettet igjen vist seg nyttig den siste måneden da flere vanlige vinterstormer traff Nord-California.

Systemet øde ved flere anledninger, inkludert en åtte timer lang strekning 4. januar.

FTC: Vi bruker inntektstjenende auto affiliate-lenker. Mer.

[ad_2]

Se Kilden