2025 Porsche Boxster EV og Macan EV spionerte testing [Video]

Feb 18, 2023 | Elbil og elbil ladere

[ad_1]

2025 Porsche Boxster og Macan EV-er ble oppdaget under vintertesting ved polarsirkelen for første gang. Sjekk ut videoen nedenfor.

2025 Porsche Boxster og Macan EV-er oppdaget under vintertesting

Etter tidlig suksess med sin elektriske Taycan-bil, er Porsches neste generasjons Boxster og Macan-modeller satt til å bli helt elektriske.

Den helelektriske Macan er beregnet til å være den første modellen basert på Porsche og Audi samutviklet Premium Platform Electric (PPE) arkitektur for sine “neste nivå” EV-er. PPE-plattformen er fleksibel, med ulike akselavstander og bakkeklaringsnivåer som støtter flere forskjellige kjøretøyklasser.

Porsche sier at den første systemeffekten vil nå rundt 450 kW (603 hk) og over 1000 Nm (737 ft-lb) maksimalt dreiemoment.

For å forbedre kjøreopplevelsen inkluderer Porsche en fullt variabel elektronisk kontrollert bakdifferensial og “ytelse bakaksel” for å gi større smidighet når du akselererer gjennom svinger.

Macan EV vil være utstyrt med et firehjulsdriftssystem med to elektriske motorer, en e-motor per aksel, noe som gir presis kontroll. Macan EV forventes å lanseres neste år, og Porsche lover at den vil komme som den “sportyeste modellen i sitt segment” ettersom den ser ut til å fortsette med merkevarens bestselgende navn.

I mellomtiden blir Boxster- og Cayman-modellene, Porsches billigere sportsbiler også elektriske. I likhet med Macan, er Boxster EV tippet til å kjøre på en versjon av Porsche PPE-plattformen, selv om ikke mye er bekreftet på dette tidspunktet. Sjekk ut videoen av Porsches neste generasjons elbiler som ble spionert under vintertesting fra CarSpyMedia.

2025 Porsche Boxster, Macan EVs vintertesting (Kilde: CarSpyMedia)

I videoen viser Boxster en falsk eksostupp plassert beleilig midt bak med ekstra camo, som sannsynligvis vil kaste tilskuere av.

Selv om ingenting er hugget i stein, forventes den elektriske Boxster å sitte på en modifisert versjon av PPE-plattformen designet for todørs kjøretøy.

Som du kan se fra videoen, håndterer Boxster EV de snødekte veiene, svinger og akselererer med letthet.

Vi holder deg oppdatert når vi hører mer om Porsche Boxster og Macan elbiler. Inntil da, sjekk ut denne videoen av Macan EV som river over forskjellige terreng i sin siste testvideo.

FTC: Vi bruker inntektstjenende auto affiliate-lenker. Mer.

[ad_2]

Se Kilden