Etter å ha satt 50K EV-produksjonsmål, øker Rivian ante internt

Mar 4, 2023 | Elbil og elbil ladere

[ad_1]

EV-produsenten Rivian (RIVN) offentliggjorde regnskapet for fjerde kvartal denne uken, og til tross for at de har kunngjort at den hadde som mål å produsere 50 000 kjøretøy i år, kan den tro at den kan gjøre det bedre. Selskapet hever angivelig standarden med et nytt internt produksjonsmål for elbiler.

Rivian øker 2023-produksjonsmålet for elbiler internt

Etter å ha publisert resultatresultater for 4. kvartal og 2022 for hele 2022 tirsdag, nådde Rivian ($RIVN) aksje et nytt 52-ukers lavpunkt denne uken da skuffelser oppsto fra manglende produksjonsveiledning.

På selskapets inntjeningssamtale som fulgte, sa Claire McDonough, Rivians finansdirektør, “Vi veileder til 50 000 kjøretøy produsert i år,” som ville være mer enn det dobbelte av 24 337 produsert i 2022.

Wall Street var på utkikk etter Rivian for å kunngjøre EV-produksjonsveiledning i området 60 000 til 65 000. Imidlertid, som vi sa i vår inntjeningsdekning, holdt selskapet seg til et beskjedent mål da det sto for forsyningskjederisiko og usikkerhet.

I følge en ny rapport fra Bloomberg, har Rivian fortalt sine ansatte at den unge elbilprodusenten kan produsere flere kjøretøy i år. Det fortalte kilder som er kjent med saken Bloomberg at Rivian-ledere sa at produksjonen av 62 000 elektriske kjøretøy er mulig i år på et strategisk møte på fredag.

Det interne nummeret stemmer direkte overens med det Wall Street forventet at de skulle kunngjøre under inntjeningen tidligere denne uken. I mellomtiden fortalte en talskvinne fra Rivian Bloomberg“Vi ga allerede produksjonsveiledning på tirsdag under inntjeningssamtalen,” og at det nye nummeret ble diskutert internt.

Rivian sier at det vil øke sitt andre skift for å øke produksjonen av R1T og R1S ved produksjonsanlegget i Normal, Illinois etter hvert som det skrider frem gjennom kvartalet.

Electrek’s Take

Holdt Rivian tilbake på inntjeningsveiledningen? Det kan være. Det er et av de eldste triksene i boken for å slå forventningene.

Samtidig måtte Rivian ha visst hva Wall Street lette etter, og hvis det var tilfelle, hvorfor skulle de la aksjekursen gå i stå?

Selv om 50 000 veiledning ikke var forferdelig, til å begynne med, er 62 000 mer i samsvar med investorens forventninger. Hvis det er tilfelle, vil Rivian bygge rundt 1000 flere kjøretøy per måned enn den opprinnelige veiledningen antydet.

FTC: Vi bruker inntektsgivende automatiske tilknyttede lenker. Mer.

[ad_2]

Se Kilden