Ansell Lighting avduker Mercurial – Profesjonell elektriker

Mar 6, 2023 | Diverse

Ansell Lighting avduker Mercurial

Stilig og diskret designet, Mercurial er en splitter ny vegg- og taklampe fra Ansell Lighting.

Tilgjengelig i to forskjellige størrelser, 370 mm og 500 mm, er det sirkulære LED-lyset egnet for en rekke innendørsapplikasjoner, inkludert utdanning, kommersielle og tilleggsområder. Den kommer også i både hvit og sølv finish, som passer til de fleste interiørdesignopplegg.

Ansells siste tilbud støtter reduksjon av energibruk og er svært energieffektivt, og leverer opptil 135 lm/w. 370 mm Mercurial-modellen er også kraftvalgbar, og tilbyr brukerne et utvalg av utganger som kan velges manuelt via en lett plassert integrert bryter.

CCT kan velges mellom 3000K og 4000K, Mercurial tilbyr brukerne et utvalg av forskjellige lysfarger som kan stilles inn i henhold til oppgave eller preferanser. Den langvarige LED-lampen har en levetid på L80 51 000 timer.

Mark Abbott, administrerende direktør i Ansell Lighting sa: “Mercurial er et allsidig nytt tillegg til vårt utvalg av vegg- og taklamper. Energieffektiv, stilig designet og med mange funksjonelle funksjoner, er det et ideelt alternativ for bygninger i offentlig bruk.»

Med funksjonalitet i kjernen av Ansells designmål, er det nye Mercurial-lyset tilgjengelig med en rekke innovative alternativer. Disse inkluderer nød-DALI og selvtestalternativer sammen med energisparende mikrobølgesensor, digital dimming og korridorfunksjonsalternativer. Mercurial muliggjør integrasjon med smarte lyssystemer, og er også tilgjengelig med OCTO-funksjonalitet. Alle produkter leveres med 7 års garanti.

For mer informasjon om Ansell Lightings produkt, klikk her

Vi er elektrikerne i Agder du kan stole på!

I Kristiansand, samt i Agder byer, leverer vi elektrotjenester. Teamet vårt kan fikse ditt elektriske system, installere energisparende smarthusløsninger, bytte ut varmtvannstanken eller gjøre noe annet du trenger. Du kan kontakte oss i Sogndalen, Søgne, Mandal, Arendal, Lillesand, Grimstad, samt enkelte andre steder i Agder. Du kan kontakte oss når som helst.

Kilde

Er jacuzzi og boblebad det samme?

Er jacuzzi og boblebad det samme?

Er jacuzzi og boblebad det samme? Boblebad er badekar med utvidet funksjonalitet der vannet sirkulerer kontinuerlig, også kalt massasjebad eller jacuzzi. Men er disse begrepene helt like, eller er det noen forskjeller? La oss ta en nærmere titt. Hva er et boblebad? Et...

Hvor mye koster en elektriker i timen?

Hvor mye koster en elektriker i timen?

Hvor mye koster en elektriker i timen? Som regel tar elektrikeren betalt per time, men noen ganger kan de også tilby fastpris for enkelte tjenester. Timeprisen kan variere mellom elektrikerfirmaer, men det er vanlig å ta et sted mellom 700 og 1.100 kroner i timen....

Rehabilitere strømanlegget i en enebolig

Rehabilitere strømanlegget i en enebolig

Rehabilitere strømanlegget i en enebolig Å rehabiliterere strømanlegget i en enebolig kan være en krevende, men viktig oppgave. Et gammelt og utdatert strømanlegg kan være farlig, og det å oppgradere det er essensielt for å sikre et trygt og pålitelig elektrisk system...