Topptips når du kjøper lagrings- og produksjonsbelysningsløsninger | LEDVANCE

Mar 7, 2023 | Diverse

Topptips når du kjøper lagrings- og produksjonsbelysningsløsninger |  LEDVANCE

I denne artikkelen kaster teamet på LEDVANCE lys over de nyeste lagrings- og produksjonsløsningene.

Kravene til et belysningssystem i et lagringsmiljø er mangfoldige, så et fleksibelt system som enkelt kan tilpasses endringer i arbeidsprosesser er avgjørende.

TruSys FLEX DALI-systemet er en ideell lysstyring for en hel bygning som kan håndtere over 1000 individuelt adresserte armaturer på tvers av rom og etasjer, betjent ved å bruke en trykknapp eller app for smarttelefoner/nettbrett. Energibesparende LED-teknologi gir kontinuerlig drift og homogen lysfordeling, med verktøyfrie “klikk på plass”-løsninger for enkel installasjon. Fleksibel applikasjon er mulig på grunn av en rekke forskjellige lumenpakker og strålevinkler.

Et typisk høylager kjennetegnes av stor takhøyde, trange ganger og knapt naturlig dagslys. I tillegg gir den store forskjellen i lysstyrke mellom innendørs og utendørs områder høy risiko for ulykker i inn- og utganger. Selv fra en eksepsjonell takhøyde på ni meter gir LEDVANCE High Bay DALI LED-armaturer jevn god belysning, og dagslysstyringen til DALI-2-driverne muliggjør ytterligere potensial for energisparing.

Den perfekte kombinasjonen

Armaturene kan kombineres med VIVARES DALI lysstyring, inkludert tilstedeværelse og dagslyskontroll, for ultimat effektivitet. For tøffe industrimiljøer har armaturene økt støtmotstand (IK08), støvtett design og beskyttelse mot vannstråler (IP65).

I et produksjonsmiljø er kravene til et belysningssystem varierte: fra grovt manuelt arbeid til fine monteringsaktiviteter og visuelle inspeksjoner. LEDVANCE DAMP PROOF Gen 2 DALI oppfyller alle disse kravene med sin høye beskyttelse mot støt, støv og vann. Den er utstyrt med fester i rustfritt stål som er enkle å åpne/lukke uten skarpe kanter, og hull for anti-hærverksskruer. I en nylig installasjon av LEDVANCE målte et produksjonsanlegg en økning i belysningsstyrken på 20 %, kombinert med en imponerende reduksjon på 68 % i energikostnadene. Armaturene kan i tillegg kombineres med VIVARES DALI lysstyring for ytterligere energibesparelser.

Lasteområder er ofte spesielt travle om natten, så dette gjør belysning som gir orientering og sikkerhet desto viktigere. LEDVANCE FLOMLYS-ytelsen er ideell for lastingssoner, så vel som for fasadebelysning og belysning nær bygninger. Energibesparelser på opptil 90 % kan oppnås, sammenlignet med belysning med konvensjonell teknologi, og lyskasteren gir en belysningsstyrke på minst 50 lux (i gjennomsnitt) for travle områder. Lyskasteren har også sterk robusthet, inkludert beskyttelse mot fuktighet.

Ettermontering for formålet

For anlegg som ønsker å ettermontere LED-lamper i en eksisterende belysningsløsning, er LEDVANCE LED Tube-serien et ideelt første skritt. Et produkt som skiller seg ut er LEDTube T8EM PRO, som har en helglass-portefølje for å beskytte mot bøyning og et bruddsikkert beskyttelsesark. Produktet er VDE-sertifisert i henhold til IEC62776 og lavt flimmer i henhold til EU2019/2020 (SVM ≤0,4 / PstLM ≤ 1). Øyeblikkelig lys fungerer i kombinasjon med sensorteknologi og lampen fungerer også ved lave temperaturer.

Få flere detaljer om hele utvalget av produkter tilgjengelig fra LEDVANCE her

Kontakt oss for elektrikertjenester i Agder!

Det yter elektrikertjenester i Kristiansand, Sogndalen, Sgen, Mandal, Lillesand, Grimstad og Arendal. Enten du trenger bistand til et lite eller stort prosjekt, kan vi hjelpe. Nytt sikringsskap kan monteres og elektriske anlegg repareres.Vi kan også installere smarthussystemer som kan spare deg for penger. Du kan kontakte oss dersom du trenger hjelp fra en god elektriker.

Kilde

Er jacuzzi og boblebad det samme?

Er jacuzzi og boblebad det samme?

Er jacuzzi og boblebad det samme? Boblebad er badekar med utvidet funksjonalitet der vannet sirkulerer kontinuerlig, også kalt massasjebad eller jacuzzi. Men er disse begrepene helt like, eller er det noen forskjeller? La oss ta en nærmere titt. Hva er et boblebad? Et...

Hvor mye koster en elektriker i timen?

Hvor mye koster en elektriker i timen?

Hvor mye koster en elektriker i timen? Som regel tar elektrikeren betalt per time, men noen ganger kan de også tilby fastpris for enkelte tjenester. Timeprisen kan variere mellom elektrikerfirmaer, men det er vanlig å ta et sted mellom 700 og 1.100 kroner i timen....

Rehabilitere strømanlegget i en enebolig

Rehabilitere strømanlegget i en enebolig

Rehabilitere strømanlegget i en enebolig Å rehabiliterere strømanlegget i en enebolig kan være en krevende, men viktig oppgave. Et gammelt og utdatert strømanlegg kan være farlig, og det å oppgradere det er essensielt for å sikre et trygt og pålitelig elektrisk system...