Tesla venter på endelige tillatelser for Giga Mexico og kan begynne å bygge senere denne måneden

Mar 7, 2023 | Elbil og elbil ladere

[ad_1]

Tesla tar sikte på å starte byggingen av sin nye fabrikk i Mexico senere denne måneden, siden den allerede venter på endelige tillatelser og kan begynne å bygge sine første kjøretøy ved fabrikken så snart som tidlig i 2024, sa tjenestemenn.

Tesla venter allerede på godkjenning av prosjektet og tildeling av endelige tillatelser, sa Nuevo Leon-guvernør Samuel Garcia, ifølge Reuters:

«De venter på de endelige tillatelsene … når det er gjort, kan de forhåpentligvis starte denne måneden, i mars. Jeg tror neste år, i 2024, vil det være de første bilene.»

Tesla sa i forrige uke at de ville bygge en ny fabrikk i Nuevo Leon, og det forventes å bli en av de største fabrikkene globalt. Det kan være dobbelt så stort som det allerede massive anlegget like utenfor Austin, kjent som Gigafactory Texas.

Tesla Giga Mexico-nettstedet vil være langt større enn Giga Texas-komplekset: offisielt

Etter måneder med spekulasjoner bekreftet Tesla endelig at anlegget skulle bygges i Monterrey og vil produsere selskapets neste generasjons kjøretøy.

Hvis Tesla allerede kan begynne å motta tillatelser for anlegget, kan selskapet bygge kjøretøy tidlig i 2024, så lenge produksjonslinjer bygges og forsyninger er tilgjengelig. Tesla hadde en betydelig ventetid på å starte produksjonen ved sin tyske fabrikk i nærheten av Berlin, men begynte å produsere biler omtrent et år etter banebryting i Kina.

Reguleringstiltak i Europa bremset Teslas første produksjon ved Gigafactory Berlin, men det har vært enorm støtte for selskapet i Mexico, da det slo Canada for sitt neste nordamerikanske anlegg.

Tesla vil bruke 5 milliarder dollar på å bygge anlegget, men forventes å investere totalt 10 milliarder dollar samtidig som de har opptil 10 000 ansatte ved anlegget.

Det var noen bekymringer angående tilgjengeligheten av energi eller vann i regionen, men Jesus Nava, ordføreren i Santa Catarina, hvor anlegget vil være, sa at problemene aldri utgjorde en risiko for selskapets potensielle tilstedeværelse i Mexico.

Jeg vil gjerne høre fra deg! Hvis du har kommentarer, bekymringer eller spørsmål, vennligst send meg en e-post på [email protected]. Du kan også nå meg på Twitter @KlenderJoeyeller hvis du har nyhetstips, kan du sende oss en e-post på [email protected].

Tesla venter på endelige tillatelser for Giga Mexico og kan begynne å bygge senere denne måneden








[ad_2]

Se Kilden