JIB får medlemmene til å “føle seg verdsatt” i henhold til tall fra siste medlemsundersøkelse

Mar 8, 2023 | Diverse

JIB får medlemmene til å

Joint Industry Board (JIB) har avslørt noen av nøkkelsvarene fra 2022-medlemsundersøkelsen, med nesten 90 % av respondentene som sa at organisasjonen får dem til å føle seg verdsatt.

Mer enn 160 personer deltok i undersøkelsen som ble sendt ut i oktober for å samle informasjon om hvorfor medlemmene ble med, hva de mente var hovedfordelene og hvordan JIB presterte totalt sett.

JIBs rykte for å investere i mennesker, dens effektive “one stop” HR-løsning og medlemskap som ble sett på som et kvalitetsmerke var de tre hovedgrunnene som ble gitt for å bli med i JIB. Å heve standardene for sysselsetting, velferd og lærlingopplæring anses som JIBs toppprioritet blant medlemmene, med mer enn 70 % av respondentene som sa at JIB var “flink” eller bedre til å levere på dette.

For fremtidig vekst vil medlemmene gjerne se at JIB utvider markeds-, industri- og lovoppdateringer og bygger videre på suksessen til de regionale foraene med større medlemsengasjement.

Roger Horne, JIB-leder for medlemskap, sa: “JIB streber etter å fortsette å levere på sine prioriteringer for medlemmene og gjøre forbedringer der det er mulig. Tilbakemeldinger fra Medlemsundersøkelsen er avgjørende for at vi skal se hva vi får til rett og hva medlemmene ønsker å se mer av. Takk til alle som deltok i undersøkelsen, hvis resultater vil bidra til å påvirke strategien vår fremover.»

En oversikt over resultatene fra JIB Membership Survey finner du her

Ta kontakt med oss ​​når du trenger en Agder-elektriker!

Kristiansand Elektriker leverer elektrikertjenester i Kristiansand, Sogndalen, Sgen, Mandal, Lillesand, Grimstad og Arendal på Agder. Alle typer oppdrag kan håndteres av oss. Trenger du nytt sikringsskap, reparasjon av elektrisk anlegg eller smarthussystemer som sparer strøm, kan vi hjelpe. Vi kan hjelpe deg med flinke elektrikere.

Kilde

Er jacuzzi og boblebad det samme?

Er jacuzzi og boblebad det samme?

Er jacuzzi og boblebad det samme? Boblebad er badekar med utvidet funksjonalitet der vannet sirkulerer kontinuerlig, også kalt massasjebad eller jacuzzi. Men er disse begrepene helt like, eller er det noen forskjeller? La oss ta en nærmere titt. Hva er et boblebad? Et...

Hvor mye koster en elektriker i timen?

Hvor mye koster en elektriker i timen?

Hvor mye koster en elektriker i timen? Som regel tar elektrikeren betalt per time, men noen ganger kan de også tilby fastpris for enkelte tjenester. Timeprisen kan variere mellom elektrikerfirmaer, men det er vanlig å ta et sted mellom 700 og 1.100 kroner i timen....

Rehabilitere strømanlegget i en enebolig

Rehabilitere strømanlegget i en enebolig

Rehabilitere strømanlegget i en enebolig Å rehabiliterere strømanlegget i en enebolig kan være en krevende, men viktig oppgave. Et gammelt og utdatert strømanlegg kan være farlig, og det å oppgradere det er essensielt for å sikre et trygt og pålitelig elektrisk system...