CK Tools nye borkroner lover å få brukere ut av trange steder

Mar 21, 2023 | Diverse

CK Tools nye borkroner lover å få brukere ut av trange steder

CK Tools, det pålitelige valget for fagfolk, har lansert de korteste riflede trebitene på markedet. Fast4Access-bor, bare 80 mm i lengde, vil tillate brukere å bore gjennom tre for å lage rene og raske hull på begrenset plass.

50 prosent kortere enn den eksisterende Fast4-serien, og 30 prosent kortere enn tilsvarende produkter på markedet, er Fast4Access ideell når plassen er for trang til å bore et hull på, eller nøyaktighet er avgjørende. Designet for trange hjørner, mindre bjelkelag og jobber der jevn kjøring er kritisk – for eksempel installasjon av rør gjennom flere bjelker – Fast4Access lover raske, ryddige resultater når du borer i tre.

De høyytelsesborene har en gjenget skrutupp for høyere borehastighet, og fire skjæreflater som gir rene, nøyaktige hull ved hastighet. Dens fire-fløytedesign sikrer også rask fjerning av treflis og rusk.

  • Fast4 Access 3
  • Fast4 Access 4

Fast4Access er laget i henhold til CK Tools’ varemerke høye standarder, og er laget av høykarbonstål med svart oksidbelegg, noe som gjør den klar og sikker mot korrosjon. For økt holdbarhet kan den også slipes av brukeren. Dens 6,35 mm sekskantskaft og utvalg av kjernestørrelser (16 mm, 20 mm, 22 mm og 25 mm) gjør Fast4Access’ brukervennlighet.

Brinley Buckley Roberts, merkevaresjef hos CK Tools, sier: «Denne nyeste serien lover alle egenskapene til vår standard Fast4-serie – holdbarhet, hastighet, presisjon, renslighet – i den minste pakken på markedet. Det kommer til å forenkle og rydde vanskelige jobber i utallige scenarier, fjerne behovet for å bore på skrå og produsere pene og ryddige hull uten å ofre hastighet eller kraft.

“Som med alle våre produkter, har serien blitt laget med presisjonsteknikk og lover lang levetid samt flotte resultater. Disse bitene kan være bittesmå, men de kommer til å ha stor innvirkning.»

Finn ut mer her

Ta kontakt med oss ​​når du trenger en Agder-elektriker!

Elektrikerbedriften Elektriker Kristiansand leverer elektrikertjenester i Kristiansand, Sogndalen, Sgen, Mandal, Lillesand, Grimstad, og Arendal i Agder. Små og store oppdrag er ikke noe problem for oss. I tillegg til å installere smarthussystemer som sparer strøm, kan vi bytte ut sikringsskap, fikse elektriske systemer og mye mer. Trenger du hjelp av en god elektriker, ta kontakt med oss.

Kilde

Er jacuzzi og boblebad det samme?

Er jacuzzi og boblebad det samme?

Er jacuzzi og boblebad det samme? Boblebad er badekar med utvidet funksjonalitet der vannet sirkulerer kontinuerlig, også kalt massasjebad eller jacuzzi. Men er disse begrepene helt like, eller er det noen forskjeller? La oss ta en nærmere titt. Hva er et boblebad? Et...

Hvor mye koster en elektriker i timen?

Hvor mye koster en elektriker i timen?

Hvor mye koster en elektriker i timen? Som regel tar elektrikeren betalt per time, men noen ganger kan de også tilby fastpris for enkelte tjenester. Timeprisen kan variere mellom elektrikerfirmaer, men det er vanlig å ta et sted mellom 700 og 1.100 kroner i timen....

Rehabilitere strømanlegget i en enebolig

Rehabilitere strømanlegget i en enebolig

Rehabilitere strømanlegget i en enebolig Å rehabiliterere strømanlegget i en enebolig kan være en krevende, men viktig oppgave. Et gammelt og utdatert strømanlegg kan være farlig, og det å oppgradere det er essensielt for å sikre et trygt og pålitelig elektrisk system...