Ring introduserer nye, lysere farger for sin inspeksjonslampe

Mar 22, 2023 | Diverse

Ring introduserer nye, lysere farger for sin inspeksjonslampe

Ring, det ledende merket for inspeksjonsbelysning for mekanikere og teknikere, gjør nå sine lamper tilgjengelige for elektrikere og andre håndverkere.

Handlere som jobber på stedet, utenfor nettet og trenger lys for å jobbe, kan nå få tilgang til prisvinnende inspeksjonslamper fra Ring, via nasjonale ingeniørgrossistgrupper.

I tillegg til den eksisterende klassiske sorten, vil Rings MAGflex Mini LED-inspeksjonslampe, RIL6100, nå også være tilgjengelig i blått og gult, slik at håndverkere enkelt og raskt kan finne den.

Det å ikke raskt kunne legge hendene på en arbeidslampe fordi den ikke er særpreget nok i et arbeidsmiljø er en vanlig frustrasjon for elektrikere, ingeniører og andre fag når de trenger en lyskilde. For å bekjempe dette problemet og gjøre dem lett å oppdage, har Ring på genial vis introdusert to nye farger for sine Mini LED-inspeksjonslamper, blå og gul, slik at de skiller seg ut.

RIL6100, som er en populær lampe på grunn av sin lille størrelse og magnetiske sokkel, er designet med profesjonelle i tankene. Den projiserer 250 lumen, er robust til å tåle tøffe arbeidsforhold og har flere vinkler, slik at brukere kan rotere lampen for å peke den på det nøyaktige stedet som trengs.

Behjelpelig har inspeksjonslampen en fantastisk batterilevetid, med opptil seks timers driftstid fra bare en enkelt lading, men har også en ladenivåindikator slik at elektrikeren kan se når den må lades.

Finn ut mer her

Stol på oss for elektrohjelp i Agder!

Kristiansand Elektriker leverer elektrikertjenester i Kristiansand, Sogndalen, Sgen, Mandal, Lillesand, Grimstad og Arendal på Agder. Uansett størrelse på oppdraget ditt, kan vi hjelpe deg. Nytt sikringsskap kan monteres og elektriske anlegg repareres.Vi kan også installere smarthussystemer som kan spare deg for penger. Få hjelp av flinke elektrikere ved å kontakte oss.

Kilde

Er jacuzzi og boblebad det samme?

Er jacuzzi og boblebad det samme?

Er jacuzzi og boblebad det samme? Boblebad er badekar med utvidet funksjonalitet der vannet sirkulerer kontinuerlig, også kalt massasjebad eller jacuzzi. Men er disse begrepene helt like, eller er det noen forskjeller? La oss ta en nærmere titt. Hva er et boblebad? Et...

Hvor mye koster en elektriker i timen?

Hvor mye koster en elektriker i timen?

Hvor mye koster en elektriker i timen? Som regel tar elektrikeren betalt per time, men noen ganger kan de også tilby fastpris for enkelte tjenester. Timeprisen kan variere mellom elektrikerfirmaer, men det er vanlig å ta et sted mellom 700 og 1.100 kroner i timen....

Rehabilitere strømanlegget i en enebolig

Rehabilitere strømanlegget i en enebolig

Rehabilitere strømanlegget i en enebolig Å rehabiliterere strømanlegget i en enebolig kan være en krevende, men viktig oppgave. Et gammelt og utdatert strømanlegg kan være farlig, og det å oppgradere det er essensielt for å sikre et trygt og pålitelig elektrisk system...