simPRO og Lighthouse Construction Industry Charity går sammen

Mar 23, 2023 | Diverse

simPRO og Lighthouse Construction Industry Charity går sammen

Partnerskapet er utformet for å fremme bygningsarbeidernes generelle velvære i Storbritannia og Irland

simPRO, en leder innen software-as-a-service (SaaS)-løsninger for handelsindustrien, er stolte av å kunngjøre sitt samarbeid med Lighthouse Construction Industry Charity, (Lighthouse Club), en veldedig organisasjon forpliktet til å forbedre den følelsesmessige, fysiske og økonomiske velvære av bygningsarbeidere og deres familier i hele Storbritannia og Irland.

Dette partnerskapet er i tråd med simPROs globale filantropiske forpliktelse for å støtte den mentale helsen til handelsnæringene det betjener ved å oppmuntre arbeidere til å snakke om deres mentale helse og velvære. simPRO vil være forkjemper for Lighthouse Club på forskjellige bransjearrangementer, fremme veldedigheten internt gjennom en dag med pengeinnsamling og sponse forskjellige veldedighetskampanjer som deres “Make it Visible-turer” over hele Storbritannia og Irland designet for å gi informasjon til frontlinjearbeidere om viktig støtte tjenester levert av veldedige organisasjoner.

Det anslås at hver dag i Storbritannia tar to bygningsarbeidere sitt eget liv. The Lighthouse Club oppfordrer ikke bare arbeidere til å starte diskusjonen om deres mentale helse, men gir også veldedig støtte, utdanning og ressurser slik at arbeidere og deres familier ikke føler seg alene i deres situasjon.

“Som et globalt selskap er vi forpliktet til å bidra til å fjerne stigmaet arbeidere har når det kommer til å snakke om deres mentale helse,” sa Amy Herbertson, People and Culture Business Partner, simPRO. “Støtten som Lighthouse Club gir bygningsarbeidere, og deres familie og venner, er i tråd med denne forpliktelsen. Vi er så stolte over å jobbe med dem og gjøre vår del i å bidra til å bevisstgjøre veldedigheten og ressursene de gjør tilgjengelig for å tilby hjelp til de som virkelig trenger det.»

«SimPROs støtte demonstrerer vårt engasjement for byggefamilier over hele Storbritannia og Irland», sa Bill Hill, administrerende direktør i Lighthouse Club. hver eneste bygningsarbeider vi kan nå.»

I juni 2022 dannet simPRO en lignende allianse i New Zealand og Australia da det ble det første felttjenesteprogramvareselskapet som samarbeider med MATES in Construction, et selvmordsbevissthets-, forebyggings- og støtteprogram som betjener Australias og New Zealands byggeindustri. Personalet deres gjennomgikk «General Awareness»-opplæring av MATES in Construction og simPRO-kontorer i begge land deltok i MATES in Constructions årlige «Fly the Flag»-arrangement.

For mer informasjon, klikk her

Finn ut mer om simPRO her

Vi er en pålitelig elektriker i Agder dersom du trenger assistanse!

Vi holder til i Kristiansand, samt i Agders byer, og kan hjelpe deg med ditt elektrikerbehov. Vi fikser elektriske anlegg, installerer smarthusløsninger som sparer energi, bytter varmtvannstanker, med mer. Du kan nå oss i Sogndalen, Søgne, Mandal, Arendal, Lillesand, Grimstad samt andre områder i Agder. Tilbakemeldingen din settes stor pris på.

Kilde

Er jacuzzi og boblebad det samme?

Er jacuzzi og boblebad det samme?

Er jacuzzi og boblebad det samme? Boblebad er badekar med utvidet funksjonalitet der vannet sirkulerer kontinuerlig, også kalt massasjebad eller jacuzzi. Men er disse begrepene helt like, eller er det noen forskjeller? La oss ta en nærmere titt. Hva er et boblebad? Et...

Hvor mye koster en elektriker i timen?

Hvor mye koster en elektriker i timen?

Hvor mye koster en elektriker i timen? Som regel tar elektrikeren betalt per time, men noen ganger kan de også tilby fastpris for enkelte tjenester. Timeprisen kan variere mellom elektrikerfirmaer, men det er vanlig å ta et sted mellom 700 og 1.100 kroner i timen....

Rehabilitere strømanlegget i en enebolig

Rehabilitere strømanlegget i en enebolig

Rehabilitere strømanlegget i en enebolig Å rehabiliterere strømanlegget i en enebolig kan være en krevende, men viktig oppgave. Et gammelt og utdatert strømanlegg kan være farlig, og det å oppgradere det er essensielt for å sikre et trygt og pålitelig elektrisk system...