Smart Occupancy Sensor vet alt

Mar 23, 2023 | Smarthus

I løpet av de siste tiårene har bygningsingeniører og arkitekter gjort enorme fremskritt i å forbedre effektiviteten til ulike bygninger og enhetene som holder dem trygge og komfortable å bo i. Tilsetningen av ny teknologi som varmepumper er en viktig faktor, så vel som forbedringer på eksisterende ting som isolasjonsmetoder og byggematerialer. Men etter at den lavthengende frukten er plukket, er teknologi som denne smarte beleggssensoren laget av [Sina Moshksar] kan være nødvendig for å bidra til ytterligere effektivitetsgevinster.

Kjent som RoomSense IQ, den lille enheten monteres et sted i et lite rom og bruker en rekke forskjellige teknologier for å holde styr på antall beboere i et rom. Den primære metoden er mmWave-radar som kan registrere tilstedeværelsen av en person opptil fem meter unna, men den inkluderer også en PIR-sensor for å forhindre falske positiver og skille menneskelig aktivitet fra ikke-menneskelig aktivitet. Enheten integreres med hjemmeautomatiseringssystemer for å mate dem beleggsdata for å bruke for å forbedre ytelsen til disse typer systemer ytterligere. Det er også designet for å være rimelig og enkelt å installere, så det bør være relativt enkelt å legge til noen få til et eksisterende system også.

Prosjektet er også dokumentert på denne GitHub-siden, for alle som ønsker å bygge litt mer data inn i hjemmeautomatiseringssystemet eller til og med utvide hjemmesikkerhetssystemene sine. Vi ser for oss at enheter som dette kan brukes med stor effekt sammen med en varmeenhet som dette, og vi har også sett noen andre interessante metoder for å bestemme belegget også.


Vi er en pålitelig elektriker i Agder dersom du trenger assistanse!

Med kontor i Kristiansand og Agder kan vi hjelpe deg dersom du trenger elektriker. Vi kan hjelpe deg med elektriske problemer, smarthusinstallasjoner, utskifting av varmtvannsbeholder eller annet du trenger. Du kan nå oss i Sogndalen, Søgne, Mandal, Arendal, Lillesand, Grimstad samt andre områder i Agder. Hvis du har spørsmål, ikke nøl med å kontakte oss.

Her er kilden til saken

Home Assistant samarbeider med KNX

Home Assistant samarbeider med KNX

Vi er glade for å kunngjøre at KNX Association offisielt har godkjent KNX-integrasjonen i Home Assistant. KNX Association vil samarbeide med KNX-teamet hos Home Assistant for å hjelpe til med vedlikehold av KNX-integrasjonen og strømlinjeforme brukeropplevelsen...

2023.7: Responding services – Home Assistant

2023.7: Responding services – Home Assistant

Home Assistant Core 2023.7! 🎉 The previous release was a big one, and this one is no different! This release brings in a change to Home Assistant, which we consider to be one of the biggest game changers of the past years: Services can now respond with data! 🤯 It is...