Ford Project T3 – neste generasjons pickup

Mar 26, 2023 | Elbil og elbil ladere

[ad_1]

Fords Project T3 – neste generasjons pickup – skal produseres på BlueOval City megacampus i West Tennessee i 2025, kunngjorde selskapet i dag.

“BlueOval City er planen for Fords elektriske fremtid rundt om i verden,” sa Bill Ford, selskapets styreleder. “Vi vil bygge revolusjonerende elektriske kjøretøy på et avansert produksjonssted som fungerer i harmoni med planeten, og tilpasser forretningsvekst og innovasjon med miljøfremgang.”

ford blueoval city

Kreditt: Ford

Project T3 er den neste revolusjonerende elbilen som Ford planlegger å bygge. Den nye pickupen “er en gang-i-livet mulighet til å revolusjonere USAs lastebil,” sa Jim Farley, administrerende direktør.

Ford har tilbudt en ny elektrisk lastebil ved å elektrifisere sin F-150, USAs favorittlastebil de siste tiårene. F-150 Lightning har vært en av de fremste EV-lastebilene i landet, sammen med Rivian R1T.

Imidlertid planlegger Ford å bringe ytterligere konkurranse til markedet ved å kombinere et århundres erfaring med sin nyvunne ekspertise innen elbiler for å gi et svært konkurransedyktig tilbud som burde være blant de beste på markedet.

Farley sa: “Vi kombinerer 100 år med Ford-lastebilkunnskap med talent for elektriske kjøretøy, programvare og aerodynamikk i verdensklasse. Det vil være en plattform for uendelig innovasjon og kapasitet.»

I februar sa Farley under Fords inntjeningssamtale at selskapet var “dypt i utviklingen” av andregenerasjons elbiler, inkludert en “neste generasjons elektrisk pickup i full størrelse.”

T3 er en forkortelse for “Trust the Truck”, som utviklingsteamet ropte frem. Til syvende og sist ønsker Ford å bygge en lastebil som kan stole på i den digitale tidsalderen, en som kan oppdateres og forbedres over natten med en rask programvarenedlasting. Det må også være anvendelig for en rekke aktiviteter, som trekking og tauing, men det må også ha eksporterbar kraft for å fungere som et batterilagringssystem, og det må være innovativt.

Lastebilen skal bygges på BlueOval City, hvor den skal produseres i volumer på 500 000 per år.

Ford bryter bakken i BlueOval City, hjemmet til F-150 Lightning-etterfølgeren

Ford og SK On, deres batteriproduksjonspartner, investerer 5,6 milliarder dollar på campus, og det vil bringe 6000 nye arbeidsplasser til regionen.

Jeg vil gjerne høre fra deg! Hvis du har kommentarer, bekymringer eller spørsmål, vennligst send meg en e-post på [email protected]. Du kan også nå meg på Twitter @KlenderJoeyeller hvis du har nyhetstips, kan du sende oss en e-post på [email protected].

Ford Project T3 – neste generasjons pickup – kommer i 2025








[ad_2]

Se Kilden