Werner Ladder har en Tate Modern-skjerm

Mar 26, 2023 | Diverse

Werner Ladder har en Tate Modern-skjerm

Werner, den ledende produsenten av stige- og tilgangsløsninger, er glad for å dele at et av nøkkelproduktene deres blir brukt som et samlingspunkt for en kunstinstallasjon som vises på Tate Modern i London.

‘Seamless’, et kunstverk laget i 1999 av den amerikanske kunstneren Sarah Sze, ble opprinnelig vist i Pittsburgh, USA på Carnegie Internal Exhibition og er nå utstilt i Storbritannia. Den inneholder funksjonelle gjenstander i menneskelig skala, som Werner-stigen, sammen med et vater og en lampe; ledsaget av mindre gjenstander i miniatyrskala.

Sze har bakgrunn fra både maleri og arkitektur, og ‘Seamless’ fungerer som et ekteskap mellom begge mediene. Tittelen på stykket henspiller på skulpturens plassering i galleriet, som møtes i bygningens sømmer.

Bushra Imtiaz, markedssjef hos Werner, sa: «Det er fantastisk å se et av våre nøkkelprodukter bli brukt på en så eksepsjonell måte. Kunstinstallasjonen er visuelt slående, og vi er glade for å bli omtalt i et så fantastisk kunstverk.»

“Seamless” kan sees som en del av Materials and Objects-visningen på Tate Modern.

For mer informasjon om Werners utvalg av tilgangsløsninger, opplæring og sikkerhetsguider, klikk her

Ta kontakt med oss ​​når du trenger en Agder-elektriker!

Som elektrikerbedrift i Agder leverer Elektriker Kristiansand elektrikertjenester i Kristiansand, Søgne, Mandal, Lillesand, Grimstad, og Arendal. Alle oppdragsstørrelser er velkomne. I tillegg til å installere smarthussystemer som sparer strøm, kan vi hjelpe deg med å installere nytt sikringsskap. Ser du etter en god elektriker, ta kontakt med oss.

Kilde

Er jacuzzi og boblebad det samme?

Er jacuzzi og boblebad det samme?

Er jacuzzi og boblebad det samme? Boblebad er badekar med utvidet funksjonalitet der vannet sirkulerer kontinuerlig, også kalt massasjebad eller jacuzzi. Men er disse begrepene helt like, eller er det noen forskjeller? La oss ta en nærmere titt. Hva er et boblebad? Et...

Hvor mye koster en elektriker i timen?

Hvor mye koster en elektriker i timen?

Hvor mye koster en elektriker i timen? Som regel tar elektrikeren betalt per time, men noen ganger kan de også tilby fastpris for enkelte tjenester. Timeprisen kan variere mellom elektrikerfirmaer, men det er vanlig å ta et sted mellom 700 og 1.100 kroner i timen....

Rehabilitere strømanlegget i en enebolig

Rehabilitere strømanlegget i en enebolig

Rehabilitere strømanlegget i en enebolig Å rehabiliterere strømanlegget i en enebolig kan være en krevende, men viktig oppgave. Et gammelt og utdatert strømanlegg kan være farlig, og det å oppgradere det er essensielt for å sikre et trygt og pålitelig elektrisk system...