Europas ledende solcellemarked Otovo lanseres i Storbritannia

Apr 1, 2023 | Diverse

Europas ledende solcellemarked Otovo lanseres i Storbritannia

Europas ledende solcellemarked for boliger, nordiskfødt Otovohar lansert i Storbritannia og er umiddelbart tilgjengelig for å hjelpe forbrukere enkelt å bytte til solenergi.

I en tid da britiske forbrukere revurderer alternativene for innenlandsk energi og i økende grad tyr til solenergi for å stabilisere energiforsyningen og kostnadene, forenkler Otovo en tidligere ugjennomsiktig sektor ved å bruke proprietær teknologi for å koble kunder til lokale, godkjente og godkjente installatører av solcellepaneler . Unikt gir den intuitive plattformen (forpliktelsesfri) personlig innsikt i fordelene som solenergi kan gi til en enkeltpersons eiendom. Besøkende til Otovo legger inn hjemmeadressen sin, og ved hjelp av satellittdata og andre data beregner plattformen hvor mye sollys en del av taket deres mottar og den tilsvarende energien som produseres, samt størrelsen, formen og spesifikasjonen til passende solenergiprodukter på taket. Solcelleinstallasjoner har tredoblet seg de siste to årene i Storbritannia til over 3000 installasjoner per uke, og 89 % av folk støtter å se flere solcellepaneler på taket i deres lokale område, ifølge Solar Energy UK.

Otovo-teknologien kan da prise prosjektet til den laveste prisen tilgjengelig fra lokale MCS-godkjente solcelleinstallatører. Siden den europeiske lanseringen i 2016 har Otovos teknologi vurdert over 3 millioner hjem i 13 europeiske land, inkludert Frankrike, Tyskland, Italia og Spania: for å sikre at tilbudet, nå tilgjengelig for britiske forbrukere, er svært optimalisert og pålitelig.

Historisk sett har solcelleinstallasjoner i Europa vist seg å være et problem med handelsstandarder på grunn av dårlig kvalitet på arbeidet og upålitelighet hos entreprenører (i Frankrike, for eksempel, var det en gang en av de mest klagede av alle bransjer). Otovo skiller seg fra den bredere forbrukervendte solcelleindustrien – og beskytter forbrukere i prosessen – ved kun å jobbe med MCS-sertifiserte installatører, bruke ekstra undersøkelser, foreta kvalitetskontroller og eksterne revisjoner av installatører, og levere bransjeledende ettervern.

Som en pioner innen solenergi, på hjemmemarkedet i Norge, har Otovo halvert prisen på solenergi bare de siste 6 årene. Til dags dato har Otovo hjulpet over 15 000 husstander i Europa med å gå over til innenlandsk solenergi, med en hastighet på nærmere 10 000 installasjoner per år.

I tillegg til å tilby britiske forbrukere muligheten til å kjøpe et solsystem direkte, megler Otovo også lån (levert av Humm Group) som potensielt reduserer behovet for en stor forhåndsbetaling. En typisk 10 panel installasjon i Surrey kan koste £160/måned over tre år for å finansiere en £5000 installasjon. Panelene kan generere 4000 kWh/år ved gjeldende strømpriser på £0,34/kWh. I det beskrevne scenariet kan denne spesifikke forbrukeren forvente å spare alt fra 49 % av strømregningen og betale tilbake investeringen på mindre enn ti år. Hvis de skulle kjøpe direkte, ville tilbakebetalingen være litt over åtte år. I nær fremtid vil britiske husholdninger, som de i andre Otovo-markeder, kunne lease solcellepanelene sine via Otovo over tjue år. Denne leasingmodellen har vist seg enormt vellykket i andre markeder, som Portugal, Tyskland og Spania.

Med merverdiavgift på solcelleanlegg for boliger i Storbritannia for øyeblikket satt til 0 %, er gjennomsnittskostnaden for en installasjon £ 5 000–6 000, og når leasingmodellen blir tilgjengelig i Storbritannia, vil solcelleanlegg i boliger være mer tilgjengelige for et bredere utvalg av forbrukere. Tilbakebetalingstiden for boligsystemer i Europa kan være så lav som 5-10 år.

Otovo tilbyr også batterier som en del av solcellesystemer for det britiske markedet. Følger trender i markeder som Tyskland og Italia, hvor batterifestegraden er 70-80 %, har 85 % av Otovos nåværende salg batterier. Fordelene med batterier er enorme: forbrukere kan høste sollys i dagslys, som lagres og deretter distribueres av batteriet om natten.

Finn ut mer her

Regn med våre elektrikere i Agder for alle dine elektriske behov!

Et elektrikerfirma i Agder som leverer elektrikertjenester til Kristiansand, Sogndalen, Sgen, Mandal, Lillesand, Grimstad, og Arendal. Uansett størrelse på oppdraget ditt, kan vi hjelpe deg. I tillegg til å installere smarthussystemer som sparer strøm, kan vi bytte ut sikringsskap, fikse elektriske systemer og mye mer. Trenger du hjelp av en god elektriker, ta kontakt med oss.

Kilde

Er jacuzzi og boblebad det samme?

Er jacuzzi og boblebad det samme?

Er jacuzzi og boblebad det samme? Boblebad er badekar med utvidet funksjonalitet der vannet sirkulerer kontinuerlig, også kalt massasjebad eller jacuzzi. Men er disse begrepene helt like, eller er det noen forskjeller? La oss ta en nærmere titt. Hva er et boblebad? Et...

Hvor mye koster en elektriker i timen?

Hvor mye koster en elektriker i timen?

Hvor mye koster en elektriker i timen? Som regel tar elektrikeren betalt per time, men noen ganger kan de også tilby fastpris for enkelte tjenester. Timeprisen kan variere mellom elektrikerfirmaer, men det er vanlig å ta et sted mellom 700 og 1.100 kroner i timen....

Rehabilitere strømanlegget i en enebolig

Rehabilitere strømanlegget i en enebolig

Rehabilitere strømanlegget i en enebolig Å rehabiliterere strømanlegget i en enebolig kan være en krevende, men viktig oppgave. Et gammelt og utdatert strømanlegg kan være farlig, og det å oppgradere det er essensielt for å sikre et trygt og pålitelig elektrisk system...