Eunorau lanserer 220 mil elektrisk sykkel med vanvittige 3 batterier

Apr 14, 2023 | Elbil og elbil ladere

[ad_1]

Latterlig, men på en episk måte! Hvis du trodde ett enkelt batteri var passé og to batterier ikke var nok, så er Eunorau Flash elsykkel sannsynligvis noe for deg. Med sine tre store batterier hevder selskapet at denne elektriske sykkelen kan få deg til å cruise i opptil 354 km på en enkelt lading.

Det er nok rekkevidde til å gjennomføre Cannonball Run mellom Los Angeles og New York City med bare 12 oppladninger. Et Cannonball Run-forsøk på en elsykkel kan høres dumt ut, men tenk på at med en solid 20 mph (32 km/t) kan du tenkes å kjøre rundt 10 timer om dagen uten å stoppe for å se etter en plugg.

Eunorau Flash ble først avduket i forrige måned hvor vi fikk en sjanse til å sjekke ut den lange rekkevidde e-sykkelens spesifikasjoner.

Sykkelen kommer med en typisk minisykkel-design med 20-tommers fettdekk, et tomannsbenk, både foran og bak fjæring, og en pedalgeometri som ser ut et sted mellom “OK” og “uh-oh.”

Basismodellen, som starter på rimelige $1499, kommer med en enkelt bakre 750W navmotor og et enkelt 52V batteri. Men husk at det ene batteriet på basismodellen knapt nok har en rekkevidde på 112 km. Neste!

Potensielle ryttere har muligheten til å doble navmotorene for å ende opp med 1500 W fra et firehjulsdrevet oppsett. Det er også et tredje alternativ som bytter ut navmotorene for en 1000W middrivemotor (1500W toppklassifisert) med en dreiemomentsensor, noe som skaper en mer raffinert drivlinje med bedre ytelse av pedalassistanse.

Akkurat som de tre drivverkalternativene, er det også tre batterialternativer. Hvis et enkelt batteri ikke er nok, kan potensielle ryttere med lang rekkevidde legge til et andre eller et tredje batteri. Med alle tre batteriene om bord sies det at Eunorau Flash oppnår en rekkevidde på 354 km på pedalassistent. Det er noen alvorlig lang rekkevidde, noe som gjør den til en av de lengste elsyklene i bransjen.

Selv om du foretrekker å gi avkall på pedalassistenten og i stedet cruise rundt med kun gass, sier selskapet at du fortsatt vil få en rekkevidde på rundt 177 km.

Alle modellene kommer med en fartsgrense på 45 km/t, hydrauliske skivebremser og LED-belysning, men det er et oppgraderingsalternativ for et skjermsett som kommer med frontlysbeskyttelse (selv om det ser ut som om frontlykten er standardutstyr selv om du ikke får frontlysbeskyttelsen).

Når det gjelder den elektroniske fartsgrensen, kan den tilsynelatende låses opp ytterligere ved hjelp av e-sykkelens display. Selskapet nektet å fortelle meg hvor høyt over 28 mph syklene kan nå, men en bedriftsinsider beskrev 1500W AWD-versjonen for meg som i stand til å gå “mye raskere.” Gulp.

Designet med full fjæring kan øke sykkelens vekt (som ikke er helt klart ennå basert på overfloden av motor- og batterialternativer), men det gjør også denne langdistansemaskinen til en veritabel trappemester.

Husk at Eunorau Flash-elsykkelen har lansert på Indiegogo i stedet for direkte via Eunoraus nettsted. Det betyr at dette teknisk sett er en crowdfunding-kampanje i stedet for et direkte salg.

Mens vi generelt avviser Indiegogo-pressemeldinger for kjøretøy vi ikke har testet eller som kommer fra nye oppstartsbedrifter, har Eunorau vært rundt blokken nok ganger til å gjøre oss svimle.

Vi har gjennomgått et halvt dusin eller så e-sykler fra selskapet, besøkt deres amerikanske operasjonsbase og sett dem levere titusenvis av e-sykler. Så jeg har ingen tvil om at de vil levere på Flash, så latterlig spesifisert som den er.

Hva synes du om denne lang rekkevidde elsykkelen? Er det akkurat det du har lett etter, eller har sykkelen rundt to batterier for mange for deg? La oss høre tankene dine i kommentarfeltet nedenfor!

FTC: Vi bruker inntektstjenende auto affiliate-lenker. Mer.

[ad_2]

Se Kilden