Hva er de viktigste fordelene med å bytte til solenergi? | V-TAC

Apr 17, 2023 | Diverse

Hva er de viktigste fordelene med å bytte til solenergi?  |  V-TAC

Ettersom strømkostnadene fortsetter å øke og behovet for bærekraftig “ren” energi blir mer presserende, tyr flere huseiere og bedrifter til solenergi. Men hva er egentlig fordelene med å gå på solenergi? Teamet på V-TAC bryter ned de viktigste årsakene til å bytte.

Bærekraftig energi

Solenergi er fornybar eller ren energi, noe som betyr at den kommer fra en naturlig kilde som stadig etterfylles. Solenergi produserer ingen utslipp, forurensninger eller klimagasser, noe som gjør den til en ren og miljøvennlig energikilde.

Reduserer energiregningen

Installasjon av et solenergisystem på en eiendom kan redusere strømregningen betraktelig. Når systemet er installert og operativt, kan strømmen det genererer brukes til å drive et hjem eller en bedrift, noe som reduserer mengden elektrisitet som brukes. Dette kan gi betydelige besparelser på strømregningen over tid.

Øker eiendomsverdien

I følge en studie fra DECC (nå en del av Department for Business, Energy & Industrial Strategy), kan energibesparende tiltak øke boligprisene med opptil 14 % og til og med opptil 38 % i enkelte deler av Storbritannia. Dette betyr at investering i solenergi kan øke en eiendoms verdi med gjennomsnittlig £16 000.

Ikke bare forbedrer det å bruke solenergi et hjems energieffektivitet, det gjør også eiendommen mer attraktiv for kjøpere som leter etter energieffektive boliger. Dette støttes videre av en studie fra 2022 som viser at forbedring av et hjems energiytelsessertifikat (EPC) kan forbedre eiendommens verdi med opptil 28,02 %.

Selg overflødig energi til nettet

Solenergiutstyr og installasjonskostnader kan kompenseres ved å selge tilbake overskuddshøstet strøm til nettet. I Storbritannia er det insentiver for husholdninger som velger fornybar energi for å drive hjemmene sine.

Siden 2022 har merverdiavgiften for energisparende tiltak som solcellepaneler blitt redusert fra 5 % til 0 %. Smart Export Guarantee gjør det mulig for småskala lavkarbonelektrisitetsgeneratorer å motta betalinger for eventuell overskuddsenergi de eksporterer tilbake til nettet.

Før du blir en SEG Generator, kan du velge en SEG-lisenshaver (energileverandør) som kan gi deg den beste prisen for hver kWh du sender tilbake til nettet. Disse insentivene gjør det lettere å oppnå ROI og til og med generere ekstra inntekt fra en solsysteminvestering.

En komplett løsning for solenergiinstallasjoner

Som en av de beste produsentene av LED-belysning over hele Storbritannia og Europa i over et tiår, har V-TAC nå introdusert en ny “Energy”-katalog som inkluderer en rekke toppmoderne solenergiutstyr til rimelige priser. Merket har som mål å fremme overgangen til ren energi ved å bygge effektive og spesialiserte solcellesystemer for å opprettholde den økende globale energietterspørselen. Tilbudet inkluderer:

Solcellepaneler

V-TAC tilbyr monokrystallinske solcellepaneler som er laget av en enkelt silisiumkrystall. Elektronene som genererer elektrisitet har mer plass til å bevege seg, noe som gjør monokrystallinske solceller mer effektive enn deres polykrystallinske motstykker. Ytterligere funksjoner og fordeler inkluderer:

● Konstruert for en positiv effekttoleranse, og produserer effekt lik eller større enn nominell effekt.

● PID-motstand sikrer at solcellepanelene opprettholder sin effekteffektivitet til tross for høye spenninger, høye temperaturer, høy luftfuktighet og andre potensielle faktorer.

● Utmerket ytelse selv i miljøer med lite lys, tilskrevet den avanserte glass- og celleoverflatens teksturerte design.

● Gjennom materialer og utførelse av høy kvalitet kommer V-TAC solcellepaneler med en 25-års lineær utgangsgaranti for å garantere at optimal kraftutgang fortsatt vil oppnås, selv etter flere tiår med bruk.

Solinvertere

Solcelle-invertere konverterer energien som høstes av solcellepanelet til brukbar elektrisitet, men V-TACs solcelle-invertere tilbyr mer enn bare det, inkludert:

● En- og trefase-omformere er inkludert i katalogen for å imøtekomme en rekke belastningskrav.

● Både off-grid og on-grid modeller er tilgjengelige for å møte eiendomseiernes foretrukne oppsett.

● Time-Of-Use Optimalisering forbedrer effektiviteten og besparelsene ytterligere.

● Zero Export Function sikrer stabilitet og unngår unødvendige tillegg.

● Ytterligere sikkerhetslag som smart feildeteksjon, Arc-Fault Circuit Interrupter (AFCI), Anti-Islanding Protection og mer.

Solcellebatterier

Solbatterier er avgjørende for å maksimere fordelene med et solenergioppsett. I et nettbundet system bruker du din egen solenergi når solen skinner og henter strøm fra nettet når den ikke er det.

Med et batterilagringssystem kan du lagre overskuddsenergien som solcellepanelene genererer på dagtid for bruk om natten eller i perioder med lite sollys. Dette sikrer at brukerne kan få mest mulig ut av solenergisystemet og bli mindre avhengig av nettet.

Ytterligere funksjoner og fordeler inkluderer:

● V-TAC solcellebatterier er designet med smarte overvåkingskontroller. Ytelsesanalyse kan overvåkes via mobilappen.

● BMS beskyttelseskort sikrer lang levetid.

● Lithium Iron Phosphate (LiFePO4)-batterier har større termisk stabilitet og ubrennbarhet, noe som gjør dem mer pålitelige når det gjelder sikkerhet.

Solenergi er unektelig et smart og bærekraftig valg for huseiere og bedrifter som ønsker å redusere energikostnadene sine og bli mer miljøvennlige. Det gir mange fordeler, fra å redusere energiregninger og karbonavtrykk til å øke eiendomsverdien og generere ekstra inntekter.

Med riktig solenergiutstyr kan du maksimere fordelene med solenergi, noe som muliggjør langsiktige besparelser og avkastning på investeringen. Å samarbeide med en anerkjent solcelleleverandør som V-TAC kan sikre at du har en komplett løsning for solenergiinstallasjoner for å dekke alle kundenes solenergibehov.

Bla gjennom den elektroniske V-TAC solcelleproduktkatalogen her

Kontakt oss for elektrikertjenester i Agder!

Det er et elektrikerfirma i Agder som leverer elektrotjenester i Kristiansand, Sogndalen, Sgen, Mandal, Lillesand, Grimstad, og Arendal. Det spiller ingen rolle om det er en liten eller stor jobb, vi kan hjelpe. I tillegg til å installere smarthussystemer som sparer strøm, kan vi hjelpe deg med å installere nytt sikringsskap. Du kan få god elektrisk hjelp hos oss.

Kilde

Er jacuzzi og boblebad det samme?

Er jacuzzi og boblebad det samme?

Er jacuzzi og boblebad det samme? Boblebad er badekar med utvidet funksjonalitet der vannet sirkulerer kontinuerlig, også kalt massasjebad eller jacuzzi. Men er disse begrepene helt like, eller er det noen forskjeller? La oss ta en nærmere titt. Hva er et boblebad? Et...

Hvor mye koster en elektriker i timen?

Hvor mye koster en elektriker i timen?

Hvor mye koster en elektriker i timen? Som regel tar elektrikeren betalt per time, men noen ganger kan de også tilby fastpris for enkelte tjenester. Timeprisen kan variere mellom elektrikerfirmaer, men det er vanlig å ta et sted mellom 700 og 1.100 kroner i timen....

Rehabilitere strømanlegget i en enebolig

Rehabilitere strømanlegget i en enebolig

Rehabilitere strømanlegget i en enebolig Å rehabiliterere strømanlegget i en enebolig kan være en krevende, men viktig oppgave. Et gammelt og utdatert strømanlegg kan være farlig, og det å oppgradere det er essensielt for å sikre et trygt og pålitelig elektrisk system...