Daimler har nettopp annonsert et amerikansk ladenettverk for elbiler for 650 millioner dollar

Apr 28, 2023 | Elbil og elbil ladere

[ad_1]

Daimler Truck North America (DTNA) kunngjorde i dag et joint venture med NextEra Energy og BlackRock Alternatives der de vil bygge EV-ladeinfrastruktur over hele USA for mellom- og tunge kjøretøyer.

Fellesforetaket heter Greenlane, og Daimler, NextEra og BlackRock skal designe, utvikle, installere og drifte et USA-dekkende offentlig lade- og hydrogendrivstoffnettverk for elbiler for middels og tungt batteri-elektrisk og hydrogendrivstoff. mobilbiler.

John O’Leary, president og administrerende direktør i DTNA, sa:

Greenlane er designet for å begynne å takle en av de største hindringene for lastebilindustriens avkarbonisering – infrastruktur.

Nasjonens flåter kan bare forvandles med den kritiske katalysatoren for offentlig tilgjengelig lading designet for å møte behovene til mellom- og tunge kjøretøyer.

Det mer enn $650 millioner joint venturets første nettsted vil være i Sør-California, og DTNA sier i en uttalelse at flere ytterligere nettsteder blir anskaffet langs forskjellige fraktruter langs øst- og vestkysten og i Texas.

Greenlanes første fokus vil være på batterielektriske mellom- og tunge kjøretøyer, etterfulgt av hydrogenstasjoner for brenselcellebiler, med planer om etter hvert å utvide tilgangen til lette kjøretøyer.

DTNA sier at detaljer om banebrytende på det første nettstedet vil bli “avslørt snart.”

Daimler Truck North America er en LLC i det tyske multinasjonale Daimler Truck AG.

Les mer: Penske tar levering av elektriske Freightliner eCascadia semi lastebiler

Bilder: DTNA


UnderstandSolar er en gratis tjeneste som kobler deg til topprangerte solcelleinstallatører i din region for personlige solestimater. Tesla tilbyr nå prismatching, så det er viktig å handle for de beste tilbudene. Klikk her for å lære mer og få tilbud. — *annonse.

FTC: Vi bruker inntektsgivende automatiske tilknyttede lenker. Mer.

[ad_2]

Se Kilden