Når dine smarte lysbrytere slutter å virke, bygg dine egne

Apr 30, 2023 | Smarthus

Hvis du vil ha smarte lysbrytere i huset ditt, kan du kjøpe fra en av hundrevis av produsenter. [Brian Boyle] hadde utstyrt hjemmet sitt med TP Link-enheter, men etter noen års bruk fant han ut at de alle plutselig sviktet innen noen få måneder etter hverandre. Han fordømte tingenes tilstand og begynte å bygge sin egen i stedet.

[Brian]sine brytere bruker ESP32 for sin praktiske innebygde WiFi-maskinvare. Målet hans var å produsere smarte brytere som passet pent inn i standard bryterbokser i “Decor”-stil. Designet bruker to PCB. Man er tiltalt for å håndtere strømnettet. Den har et SPDT-relé for å bytte vekselstrøm, og en likestrømforsyning for å kjøre selve ESP32. Kontrollerkortet inneholder mikrokontrolleren, en Neopixel som statusindikator og et par knapper – en for å slå lysene på og av, den andre for å tilbakestille til standardinnstillinger. Det fysiske huset er 3D-printet, og ser flott ut med den lysende statusindikatoren i midten av bryteren.

[Brian]bryterne kan utløses via MQTT, et nettgrensesnitt og den fysiske knappen ombord på selve enheten. Etter å ha bygget enhetene på egen hånd, vil han være godt posisjonert til å feilsøke eventuelle brukervennlighets- eller pålitelighetsproblemer som dukker opp i fremtiden. Det er mye mer enn vi kan si om de fleste smarte enheter på markedet!


Ta kontakt med oss ​​når du trenger en Agder-elektriker!

Elektriker Kristiansand leverer elektrotjenester i Kristiansand, Sogndalen, Søgne, Mandal, Lillesand, Grimstad, og Arendal. Enten du har et lite eller stort oppdrag, kan vi bistå deg. Vi kan installere smarte hjemmeautomatiseringssystemer, fikse elektriske systemer, bytte sikringsskap og mer. Du kan få god elektrisk hjelp hos oss.

Her er kilden til saken

Home Assistant samarbeider med KNX

Home Assistant samarbeider med KNX

Vi er glade for å kunngjøre at KNX Association offisielt har godkjent KNX-integrasjonen i Home Assistant. KNX Association vil samarbeide med KNX-teamet hos Home Assistant for å hjelpe til med vedlikehold av KNX-integrasjonen og strømlinjeforme brukeropplevelsen...

2023.7: Responding services – Home Assistant

2023.7: Responding services – Home Assistant

Home Assistant Core 2023.7! 🎉 The previous release was a big one, and this one is no different! This release brings in a change to Home Assistant, which we consider to be one of the biggest game changers of the past years: Services can now respond with data! 🤯 It is...