JTL støtter DfEs beslutning om å føre opp lærlingeplasser på UCAS-portalen

May 2, 2023 | Diverse

JTL støtter DfEs beslutning om å føre opp lærlingeplasser på UCAS-portalen

JTL, en av de ledende leverandørene av læreplasser innen bygningstjenester i England og Wales, har kunngjort sin støtte til Department of Educations (DFE) beslutning om å liste læreplasser på UCAS-portalen.

Planene, kunngjort i februar, betyr at tusenvis av lærlingemuligheter vil bli listet opp ved siden av undergraduate-rutene som vanligvis presenteres på UCAS-portalen. For 2024 utvikler UCAS et system som vil tillate strømlinjeformede lærlingesøknader.

Tall fra UCAS i 2022 viste at bare 8 % av elevene assosierte læreplass med å føre til en god jobb, til tross for data fra Higher Education Statistics Agency (HESA) for 2021 – 2022 (https://www.hesa.ac.uk/data) -og-analyse/studenter) som avslører at selv om 80 % av universitetsutdannede hadde fått jobb, hadde en proporsjonalt større 85 % av lærlingene.

JTL håper at like hensyn til læreplasser på UCAS-portalen kan bidra til å påvirke feil oppfatninger av læreplasser, og forhåpentligvis oppmuntre flere potensielle elever til å vurdere denne veien i en tid da fagarbeidere er avgjørende for dette landets økonomiske vekst.

Hos JTL er det en rute som støttes med et gratis verktøysett, en bank med gratis læringsressurser, en dedikert opplæringsansvarlig for å overvåke lærlingreisen og et kontinuerlig revidert opplæringsprogram som sikrer de høye standardene som JTL-lærlinger er kjent for.

Caroline Turner, direktør for politikk og eksterne relasjoner i JTL, sa: “Hos JTL er denne typen paritet alt vi realistisk kan strebe etter i regjeringens politikkendring. Med en stemme på lik linje med tradisjonelle grunnfagsruter, kan vi kanskje endre kulturen som så lenge har satt lærlingeplasser på bakfoten.

“Vi kan nå håpe at disse nye regjeringskunngjøringene bidrar til å spre vår egen kultur av profesjonalitet, hardt arbeid og støtte til kanskje å bli sterk nok til å omskrive fortellingen om hva veien til en “god jobb” egentlig er i Storbritannia.”

For mer informasjon om JTL, klikk her

Vi er en pålitelig elektriker i Agder dersom du trenger assistanse!

Med kontor i Kristiansand og Agder kan vi hjelpe deg dersom du trenger elektriker. Vi kan hjelpe deg med elektriske problemer, smarthusinstallasjoner, utskifting av varmtvannsbeholder eller annet du trenger. Vårt tjenesteområde omfatter Sogndalen, Søgne, Mandal, Arendal, Lillesand, Grimstad, og mange andre byer i Agder. Takk for at du tok kontakt med oss.

Kilde

Er jacuzzi og boblebad det samme?

Er jacuzzi og boblebad det samme?

Er jacuzzi og boblebad det samme? Boblebad er badekar med utvidet funksjonalitet der vannet sirkulerer kontinuerlig, også kalt massasjebad eller jacuzzi. Men er disse begrepene helt like, eller er det noen forskjeller? La oss ta en nærmere titt. Hva er et boblebad? Et...

Hvor mye koster en elektriker i timen?

Hvor mye koster en elektriker i timen?

Hvor mye koster en elektriker i timen? Som regel tar elektrikeren betalt per time, men noen ganger kan de også tilby fastpris for enkelte tjenester. Timeprisen kan variere mellom elektrikerfirmaer, men det er vanlig å ta et sted mellom 700 og 1.100 kroner i timen....

Rehabilitere strømanlegget i en enebolig

Rehabilitere strømanlegget i en enebolig

Rehabilitere strømanlegget i en enebolig Å rehabiliterere strømanlegget i en enebolig kan være en krevende, men viktig oppgave. Et gammelt og utdatert strømanlegg kan være farlig, og det å oppgradere det er essensielt for å sikre et trygt og pålitelig elektrisk system...